Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

Gość rudik
Witam was dziewczyny.Mam pytanie do czego służy frezarka

Gość rudik
prosze o powiedzenie do czego słuzy frezarka

Gość rudik
dziewczyny proszę o pomoc do czego służy ta frezarka

Gość rudik
mam jeszcze jedno pytańko ,co mi powiecie o firmie Ren nail, pytam bo zamówiłam sobie z tej firmy zestaw lampę,żele itd.

Gość Madigla
Chcialam cos napisac. Nie prawda nie trzeba miec kursu wystarczy miec odrobine wyczucia i smaku ja mialam 5 z plastyki hehe kursu nie mam tipsiory robie w solarium i zyje z tego:)pozdrawiam

Gość Madigla
Chcialam cos napisac. Nie prawda nie trzeba miec kursu wystarczy miec odrobine wyczucia i smaku ja mialam 5 z plastyki hehe kursu nie mam tipsiory robie w solarium i zyje z tego:)pozdrawiam

Gość Madigla
Activ polecam lecz nie nadaje sie do utwardzania naturalnej plytki paznokcia do tipsow rewelacja polecam

Gość Madigla
Fezarka?ja nia robie dziury w tipsach albo montujr krecaca kuleczke. Usowam nia kwiatki akrylowe :)

Gość madziulka38
HMMM.. mowilam tez kiedys tam ze moje zele nie trzymaja sie na naturalnych paznokciach a na tips sa ok to mnie wysmiali tutaj:) a frezarka to troche jak elektryczny pilnik:) a zele reni nail??? dobre w miare slyszalam:)

Gość madziulka38
HMMM.. mowilam tez kiedys tam ze moje zele nie trzymaja sie na naturalnych paznokciach a na tips sa ok to mnie wysmiali tutaj:) a frezarka to troche jak elektryczny pilnik:) a zele reni nail??? dobre w miare slyszalam:)

Gość Madigla
A ja tam pisze jak jest zadne smecht chihy sa dla mni nie straszna...hehe

Gość rudik
a czy mozna nią odsówać skurki i zmatowić i przygotować płytkę paznokcia do nałożenia tipsa?a jaką lampę byśie mi doradzały.

Gość Madigla
Nie ma co patrzec na innych robic swoje rad warto wysluchac:)

Gość Madigla
Skorki?bron cie...jesli chodzi o plytke mozna sa do tego specialne koncowki i predkosci ja nie polecam trzeba to robic bardzo osrtoznie jesli chodzi o lampy to jedna mam z activ druga z nail i sa takie same ale na lampe warto wydac troche kasiorki takie jest moje zdanie

Gość Madigla
Skorki?w zyciu auuuuuu:)

Gość ga-stylistka
pytajcie na mejla lub tel 609830583 sprobuje pomoz

Gość madziulka38
Lampa najwazniejsza bo to ona utwardza wszystko w odpowiedni sposob. Do skorek sa czazki albo patyczkiem je odsowasz. Jak nie masz jeszcze doswiadczenia zadnego z pazurkami to nie kupuj frezafki bo palce sobie jeszcze poobcinasz albo cos gorszego. Najlepiej sie zda pilnik bo nim bardzo ludziom krzywdy nie zrobisz i wyczucie bedziesz miala:)

Gość rudik
odp.mi któras. plis

Gość rudik
dziewczyny a czy mogły byście mi tak krok po kroku napisać jak wogule robi się te tipsy

Gość rudik
któraś z Was wspomniała że ma lampę z Reni nail i ze jest w pożadku a co z ich żelami

Gość chinka123
weź sama sobie zrób jak potrafisz na logike ...pustaku

Gość odbija wam ludzie
Reni-nail?? Smiech!!! Produkty produkowane w piwnicy, przedstawiajace sie jako renomowana niemiecka firma!!! Do dupy zele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tego zelami nazwac nie mozna, chyba glupek tego uzywa,wejdz na jakie kolwiek inne forum i zapytaj o reni- nail, tutaj nawet magdaue wspominala, ze to lipa

Gość wez poszukaj kurde nikt
nie bedzie pisal 10 razy tego samego :-o tak trudno przeglądnąć topik? :-o

Gość rudik
jakie 10 razy kretynko, podpytuję bo zamówiłam z tej firmy i obawiam się własnie że żle zrobiłam.chciała bym wiedzieć jaka firma jest dobra by nie odebrać tej lub im odesłć a zamówić nowy zestaw.Wiem ,że Źle zrobiłam zamawiając najpierw apotem zaczęłam sie dowiadywać co to kto to ,no ale cuż zrobić jak jestem w gorącej wodzie kąpana!!

Gość odradzam stanowczo
reni-nail , zobacz na kazdym innym forum co o nich pisz, ich zele wyrabiane sa w garazu a sciemniaja ze sa z niemiec paza ladna strona internetowa to dno, wpisz w googlach opinie o reni-nail - to sie przekonasz

Gość odradzam stanowczo
reni nail sa do dupy wyrabiaja je w garazu, sciema ze sa z niemiec, poza ladna strona internetowa sa gownem, i rakotworcze wpisz w googlach opinie o reni- nail to sie przekonasz

Gość rudik
DZIĘKUUJĘ.kurczę, ale jestem zła na siebie .a co byś mi doradzała

Gość rudik
Jak Ci głupia krowo nie podoba się to co pisze to nie czytaj!!! Idiotką to ty może sama jesteś!!!!!!! Na pweno nie zapłaciłam 100 zł , debilu sprawdź sobie sama ile ten zestaw kosztuje. a o moją ortografię Ty się nie martw..

Gość zaraz j..e ze smiechu
:D rudik = idiotka bez szkoly :o Zamiast kupowac dziadostwo na Allegro poczytaj slownik ortograficzny:o Tak to jest jak sie na Allegro kupuje, a potem trzeba doplacac:o Profesjonalne zele (np. IBD, RA NAILS, ESN, NSI, SPN, CHRISTRIO, EZ FLOW itd..) i pedzelek (z czystego wlosia Kolinsky) to podstawa! zapamietac partaczki :o🖐️)))))))))

Gość XxxCyTrYnAxxX
Mam pytanie dobra bedzie lampa z jedną żarówką 9W. I czy będą dobre żele z firmy Margoo? Próbował je ktoś?