Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

Gość magdaue
Tam gdzie pójdziesz na kurs, po kursie zaproponują Ci zestaw w niższe cenie, o ile wybrałaś dobry kurs. jak nie to kup osobno lampę i żele IBD, La Femme, Perfect Beauty, Activ jest bardzo dobry i tani w złotej kuli z domieszką akrylu

Gość madziaaa092
ja na początku byłam samoukiem i szło mi dobrze tylko zawsze mazały mi się ozdoby pod żelem budującym albo źle naklejałam kieszonkę a jak tylko poszłam na kurs diametralnie się wszystko zmienilo ! Dowiedzialam się wszystkiego i szczerze to jesli nie jesteście po kursie nie doradzajcie innym a co najwazniejsze nie robcie paznokci metoda prob i blędów-to zabojstwo ! Tak więc uwazam ze kurs jest niezbędny !

Gość madziaaa092
ja na początku byłam samoukiem i szło mi dobrze tylko zawsze mazały mi się ozdoby pod żelem budującym albo źle naklejałam kieszonkę a jak tylko poszłam na kurs diametralnie się wszystko zmienilo ! Dowiedzialam się wszystkiego i szczerze to jesli nie jesteście po kursie nie doradzajcie innym a co najwazniejsze nie robcie paznokci metoda prob i blędów-to zabojstwo ! Tak więc uwazam ze kurs jest niezbędny !

Gość madziaaa092

Gość madziaaa092

Gość asiaxxxxxxxxxx
Jak czytam te opinie zazdrosnych pań które mają swoje salony i zazdroszcza ze wiecej klientów bedzie miała chałupniczka to mnie nerwica bierze chałupniczki jak to jedna pani nazwała nikogo nie okradają byście byli milsi w salonach i mieli niższe ceny to tez byscie mieli duzo klientek.Ja chodze pazurki robic do pani która robi je w domku po 50 zł jak mam zapłacic 150 zł to oczywiscie wybiore tam gdzie taniej:-) bo jakosciowo tez jest dobry towar to ze ktos robi w domku pazurki nie oznacza ze robi je zle.A co do tego jeszcze okradania dodam ze państwo samo sie okrada podnoszą ceny róznych towarów jak sie tylko da a wypłaty nadal takie same politycy garną do swojej kieszeni dla nas nie ma kasy bo skąd to tyle bo juz mam nerwa

Gość Mary 8765
Czy ktoś może wie gdzie teraz pracuje p.Agnieszka,która kiedyś robiła tipsy w Krakowie w studiu VIP? Bardzo proszę o namiary do niej,robiła w rekordowym tempie tylko 1 godz!

Gość Diana 12
ja zrobilam tipsy w renimowanym salonie.Pani zachwalala na jakich to swietnych robi materialach i wyszly beznadziejnie,Poza tym robila je ponad 3 godz,Zaplacilam 150 zł.Kiedys robilam u dziewczyny w jej domu za 50 zł zrobila mi super.Zaluje ze dalam sie nabrac ,ze w salonie to niby lepiej,Wszystko mialo trwac gora 2 godz,a zeby bylo ciekawiej to widac bylo ,ze nie ma wprawy.

Paznokcie żelowe - KRAKÓW - Wola Duchacka/ Prokocim Paznokciami zajmuję się już od ponad 3 lat, zainteresowanym mogę wysłać kilka zdjęć na maila, cena: 50zł Zapraszam kontakt gg: 9171928

Gość szatynk152@tlen.pl
DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA!!!!! Przekaże swoją wiedzę z metody przedłużania paznokci na tipsie żelem i fiberglassem. Mam trzy letnie doświadczenie. Ogłoszenie skierowane do osób które chcą nauczyć się stylizacji paznokci , bez kursów i dla osob ktore maja zamiar wybrac się na taki kurs (warto miec podstawowe wiadomosci przed wybraniem sie na kurs). Moje warunki to: -własny lokal -własny sprzęt (lub chcoiaż jakaś część) -kilka modelek (moge załatwić własne) -chęć nauki Tylko soboty i niedziele! Za DARMO lecz miłym akcentem byłby np jakiś kosmtyk, drobny upominek w postaci cleanera itp. Kontakt na maila mailto:szatynk152@tlen.pl

Gość szatynk152@tlen.pl
DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA!!!!! Przekaże swoją wiedzę z metody przedłużania paznokci na tipsie żelem i fiberglassem. Mam trzy letnie doświadczenie. Ogłoszenie skierowane do osób które chcą nauczyć się stylizacji paznokci , bez kursów i dla osob ktore maja zamiar wybrac się na taki kurs (warto miec podstawowe wiadomosci przed wybraniem sie na kurs). Moje warunki to: -własny lokal -własny sprzęt (lub chcoiaż jakaś część) -kilka modelek (moge załatwić własne) -chęć nauki Tylko soboty i niedziele! Za DARMO lecz miłym akcentem byłby np jakiś kosmtyk, drobny upominek w postaci cleanera itp. Kontakt na maila mailto:szatynk152@tlen.pl

Gość paula001
Hej dziewczyny mam problem rok temu byłam na kursie stylizacji paznokci jednak Pani pokazałą mi tylko zasady BHP i klejenie tipsów i tak naprawde mam problem z nakładaniem żeli a dokładnie kiedy sie przemywa odtłuszczaczem ? czy po każdej warstwie żelu ??? pracuje na żelach jednofazowych pozdrawiam

Gość salvano nails
Polecam Wam ich stronkę: www.salvano.pl - jest ok!!!

Gość salvano nails
Na tej stronce można zamawiać zarówno w opcji wysyłki (mają bardzo dobre ceny - Kurier UPS), jak i odbiór osobisty w Krakowie. Jeśli chodzi o jakość - są naprawdę super. Zamawiałam już u nich wiele razy, moje koleżanki również.Pozdrowionka

Gość salvano nails
Są również na Allegro - SALVANO :), ale na stronie mają niższe ceny :)

Gość malutka :)
Gdzie nie wejdziesz na forum, to wszedzie piszą WIELKIE STYLISTKI, że bez kursu ani rusz.. wystarczy poczytac, pocwiczyc na sztucznym palcu, i kazdy może sobie poradzić, grunt to dobre materiały i odpowiednie narzędzia :) A Panie "Stylistki" nie przesadzajcie, w większości pewnie stylizacja paznokci to jedyne Wasze źródło utrzymania, Panie po zawodówkach itp. i oczywiście boją się o swoich klientów ;D Grunt to chęci, dobre materiały, i fantazja :) apropo taki komentarz do : "oburzona" , nie porównuj się z lekarzem "STYLISTKO" piszę w cudzysłowiu bo dla mnie to nie zawód, a jedynie dodatkowa umiejętność, tak samo jak pójdę na kurs prawo jazdy i go zdam, to nie nazwę się przecież zawodowym kierowcą ;)

Gość naomcia17x
Witam! jestem tu pierwszy raz i chciałam się dowiedzieć paru rzeczy ponieważ jestem samoukiem;d Kupiłam sobie zestaw na allegro ale niestety sie nikogo nie poradziłam i kupiłam lampe na 1 żarówkę...masakra takiej lipy nigdy nie widziałam..nie wiedzialam tez ze rzeczy z zestawu są do bani..ale cóż ucze się na błedach..dołozyłam do tego interesu drugie tyle ponieważ dokupiłam żele, kleje, tipsy itp..robiłam koleżanką tipsy prawie za darmo bo nie chciałam z siebie robić profesjonalistki ale chciałam poćwiczyć..nie wiem czemu moje tipsy trzymają się góra 2 tyg i na dodatek stają się brzydkie :( napewno dużą rolę odegrała moja lampa super;/ ale zamowilam sobie teraz normalną na 4;d mam nadzieje ze te tipsy sa takie przez to że zel nie był utwardzony idealnie.. bardzo lubie zajmować się pazurkami i nawet mi to wychodzi.. jednak chciałabym zeby one były trwalsze.. drugi mój problem to to ze pod wpływem wody one mi się robią nie ładne( a mam cotygodniowy basen w szkole) i może dlatego... żel mam dobry ponieważ kupuje u babki co ma salon kosmetyczny a skoro ona sama go urzywa w swoim salonie to musi byc ok... jego zaletą jest to ze nie niszczy płytki zbyt bardzo..a ja mam długie zdrowe pazurki i zbyt bardzo się nie łamia itp..proszę więc kobietki poradzie mi jaK zrobicz trwałe paznokcie.. a i jeszcze jedno czy primer jest potrzebny?? pozdrawiam i czekam na pomoc.. bo nie mam kogo sie poracić;/

Gość naomcia17x
aa i jeszcze jedno.. miałam w zestawie takie listki tz"skrzydła ważki" nie wiem jak z tego korzystać..nie umiem wtapiać tego.. raz zrobiłam to żel swoją strona a te listki wystawały ;(

Gość sws
wypróbuj żele star nail

Gość wercia:)b
primer jest potrzebny do paznokci problematycznych. przy niektórych żelach nie jest wymagane zastosowanie primera. ja np na codzień nie stosuję a używam akryżelu ze starnailsa i wszystko się trzyma

Gość naomcia17x
dziękuję bardzo;) teraz mam nową lampę i jest ok tipsy trzymaly mi się 3 tyg;) a następnym razem spróbuje pobawić się tymi skrzydełkami ważki;)

Gość Kami:)
Hej Dziewczyny:):):) Chce sobie zrobić kurs na pazurki , mam pytanie czy któraś z Was robiła kurs w ASP-Kraków? jeżeli tak to jesteście zadowolone??pozdrawiam:):)