Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kotka_

batonik muesli

Polecane posty

Gość batonik
jezeli to do mnie, to schudlam jakies 3-4 kg przez miesiac, jeszcze zrzuce 7 i bedzie idealnie :)

Gość batonik
generalnie guma zwieksza wydzielanie sliny wiec masz ochote cos zjesc, wiec raczej nie przesadzaj :)

Gość _kotka_
aha rozumiem......tez bym chciala schudnac!ja mam do zruzcenia 15-20 kg

Nestle Fitness to taki zlepek płatków śniadaniowych, są 3 rodzaje: zwykle, z czekoladą i z truskawka :) kupilam cala paczke, paczke zawiera 6 sztuk, są w Carrefourze :)

Gość batonik
ja juz wyprobowalam tyle diet ze az glowa mala:P ale w koncu zrozumialam, ze wazne jest zdowe odzywianie, zmiana nawykow zywieniowych i uprawianie sportu- chudne wolno, ale za to nie obawiam sie jojo, wypadajacych wlosow czy lamiacych sie paznokci i brzydkiej cery :)oczywiscie mam czasem wpadki, ale to tak rzadko ze juz nawet nie pamietam :) najwazniejsze to znalezc sobie motywacje :) uda Ci Ktoku, zobaczysz :)

Gość _kotka_
dzieki:)dopiero dzis zaczynam, ale bardzo bardzo chce zeby mi sie udalo!bo przez ostatni rok odchudzam sie : "od jutr"{ wyglada to tak ze odchudzam sie dow ieczora...w sumie to obiad jem i po obiedzie koniec diety!jestem beznadziejna!

Gość batonik
nie mow tak! nie wolno Ci nawet tak myslec! jesli chcialabys sie zaczac zdrowo odzywiac, to moge Ci podrzucic pare cennych informacji :) przeciez bedac na diecie nie chodzi tylko o to zeby schudnac niewiadomo ile, ale zeby tez ladnie wygladac :) co z tego ze np. schudniesz 20 kg przez miesiac, jesli bedziesz miec obwisla skore i wypadajace wlosy? troche bez sensu - na szczescie to zrozumialam :)

Gość _kotka_
batonik dzieki Ci bardzo!!!spadlas mi z nieba wlasnie takiego wsparcia porzebowalam!:) jezeli moglabys to ja bylabym chetna na uzyskanie Twoich info:):):)

Gość batonik
bardzo sie ciesze, ze moge Ci pomoc :) nawet sobie nie wyobrazasz, jak mnie cieszy czyjas radosc :) no to tak :) jadam sniadanko o 6.30, najpozniej o 7.15 - w zaleznosci od dnia tygodnia:) a snidanko trzeba zjesc do 2 godzin max po przebudzeniu :) i na sniadanko najczesciej jadam wlasnie muesli (ok 300kcal)- opisalam kilka postow wyzej :) o godz 10 mala przekaska, np jogurcik, jabluszka, czy cos w tym stylu :) o 13 obiadek - duzy :) okolo 400-500 kcal o 16 jem nastepna przekaske- cos nie duzego a zdrowego, np. bananka :) a o 18 jem swoj ostatni posilek - kolacyjke - najczesciej jakas buleczke pelnoziarnista z serkiem topionym, pomidorkeim, salatka, ogoreczkami- generalnie jak najwiecej warzywek :) to tak okolo 300 kcal :)okolo 19.45 zaczynam cwiczyc :) bez tego nie zasne :) a cwicze strechtnig i a6w :) oczywiscie bardzo duzo pije - 1,5 litra to podstawa :) pewnie zapytasz, czy nie jestem glodna wieczorkiem? otoz juz nie, bo jem w dzien :) genralnie mam tendencje do zjedzenia wiecej w dzien a po poludniu coraz mniej, i dlatego zdaze wszystko spalic :) 2-3 razy w tygodniu funduje sobie troche cwiczen kondycyjnych :) jesli masz jakies watpliwosci to pisz :)

Gość _kotka_
super!dzieki! ja dzisiaj zaczelam dzien od soku kubus, pozniej zjadlam jablko a teraz zjadlam kromeczke chleba slonecznikowego z chuda szyneczko, serkiem ogorkiem i pomidorkiem, 3 takie poloweczki chleba to moze dosc duzo, ale bede syta dluzej tak mi sie wydaje, a na obiad planuje warzywaka na patelnie!!!:):)myslisz ze dobrze zaczelam dzien????:)

a próbowaliście suszonych bananów, są naprawde fajne są słodkie ale MYŚLĘ że nie tuczące, ja czasem tak sobie chrupię i nie czuję się najedzona ani objedzona ale za to mam zajęcie i nie myślę tak o czymś bardziej tuczącym

Gość _kotka_
wadera 25 , wiesz co, wydaje mi sie ze suszone banany sa bardzo bardzo tuczace(mniej tuczace sa jablka)tak mi sie wydaje wiec ich nie jem!!!!!:)

ojej a ja tu z myślą że dobrze robię, miałam wrażenie że takie małe coś nie jest szkodliwe :>

Gość batonik
na pewno zaczelas zdrowa zywnoscia, ale mysle ze nieco za malo. nie chce Cie straszyc,bo nie o to mi chodzi, ale mozesz pozniej byc bardzo glodna i zjesc wiecej wieczorkiem:( proponowalabym Ci raczej wiecej jesc na sniadanko i stopniowo coraz mniej :) wiem, co mowie :)i bardzo wazna jest jeszcze regularnosc w spozywaniu posilkow :) nie mozna dopuscic do duzego glodu, bo to jak wyrok - ja np. jadam co ok. 3 godziny i dzieki temu nie mam napadow i nie znam juz uczucia glodu :) a apropos suszonych ananow to sa niezzwykle pyszne i zdrowiutkie- zawsze sobie dorzucam do muesli :)

Gość _kotka_
na tak, ale w wiekszych ilosciach suszonych bnanow nie powinno sie jejsc.naprawde one mam b duzo cukru(przeciez swieze banany sa dosc kaloryczne)zjesc mozna!ale !z umiarem!!!!!!:):):)

Gość _kotka_
Batonik wiesz , ale ja zjadlam 3 kromki chleba to sporo!bo z tego co czytalam, to dziewczyny np na I sniadania jedza pol bulki grachamki, a na II drugie pol oczywiscie z dodatkami!a 3 kromki to sporo jak naraz!

Gość batonik
no oczywiscie ze co za duzo to nnizdrowo, ale mala garstka do muesli to jak miode na serce :)

Gość _kotka_
ale masz racje w zupelnosci Sniadanie powinno sie jesc jak król!!!!!

Gość batonik
wlasnie mialam o tym napisac, sorki :) jakos mi umknelo :) bardzo dobre sniadanko i jakie zdrowiutkie :)

Gość _kotka_
pewnie ze tak na pewno zdrowsze to niz slodycze 100 razy!!!!!

Gość _kotka_
nie szkodzi!:):):)

Gość batonik
fajne stwierdzenie :) to moje sniadanie bylo iscie krolewskie :P

Gość _kotka_
no no!sniadanie powinno sie zjesc jak krol, obiad jak biedak, a kolacje jak zebrak!!!!!!:):)nie ja to wymyslilam:P

Gość batonik
ale ile w tym prawdy :)

Gość _kotka_
no tak srednio!!!!!niektore tak robia bo maja silna wole i ten potrzebny chamulec- NIE ZJEM TEGO!u mnie z tym ciezko!!!:)

Gość _kotka_
bo to tez chyba nie jest dobrze nazrec sie rano a na kolacje prawie nic:):)

Gość _kotka_
ale fakt na kolacje trzeba zjesc jak najmniej!

Gość no to ja jestem
wlasnie miedzy prawdziwoscia tego stwierdzenia a jego realizacja istnieje wielka przepasc - naprawde trzeba miec silna wole zeby tego przestrzegac:) niektorym jest ciezko, bo jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia - czasem mnie to przeklenstwo dopada :)

Gość _kotka_
a mna chyba rzadzi chec zjedzenia czegos!to jes chore!bo musz nauczyc sie jejsc aby zyc a nie odwrotnie!!!!:(:(:(

Gość batonik
a to bardzo ciezko przychodzi niestety:( ale jest mozliwe:)