Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana 23latka

31 tc i rozstepy pod posladkami... mozna czyms smarowac?

Polecane posty

Gość zdolowana 23latka

Nadszedl ten dzien ktorego najbardziej sie balam :( ...jeszcze tydzien temu nie mialam ani jednej kreseczki! a dzisiaj zauwazylam nie jedna tylko siateczke rozstepow! Czy moge je smarowac jakas mascia na blizny czy dopiero po porodzie? co moge ewentualnie zrobic by byly mniej widoczne? Prosze o pomoc!!!

Gość
własciwie wiele zrobic nie mozesz jedne kobiety to maja inne nie

Gość zdolowana 23latka
podobno masc "Contactubex" jest dobra na rozstepy (wybiela je i sprawia ze sa mniej widoczne) ale nie wiem czy moge ja juz zaczac stosowac. Juz nigdy nie wyjde na plaze w bikini :(

Gość
wyjdziesZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdolowana 23latka
Ja przez cala ciaze smarowalam kreme Fissan ale tylko brzuszek i piersi i tam (jak narazie) nie mam rozstepow. A reszte ciala smarowalam ale bardzo nieregularnie i teraz mam nauczke :( Dzieki dziewczyny za odzew!

Gość Alexxxa
Pocieszę cię, że one z czasem będą prawie niewidoczne. Ja sama nie mam rozstępów, ale wpadam w panującą tu obsesję i latem zaczęłam przyglądać się kobietom. Wiele z nich miało rozstępy, ale zobaczyłam je tylko dlatego, że szukałam! Myslę, że dla zdecydowanej większości one były zupełnie niewidoczne, o facetach nie wspomnę.

Gość zdolowana 23latka
Alexxa dzieki! pocieszylas mnie :)

Gość a ja slyszalam
ze zamiast smarowac sie niewiadomo jakimi kremami najlepiej przez cala ciaze uzywac oliwki dla dzieci, dzieki temu skora bedzie nawilzona i nie bedzie przesuszona... ja w ciazy nigdy nie bylam a mam rozstepy juz od 14 roku zycia, w wieku dojrzewania mi sie pojawily a teraz sa biale, kiedys byly fioletowe, co najsmieszniejsze mam na obu posladkach i na jednym udzie... nie sa az tak bardzo widoczne, ale podejzewam, ze pojawly sie dlatego, ze mam sucha skore i 10 lat temu nastolatki nie paradowaly tak jak dzisiaj w skapych ubraniach i strojach kapielowych w tym wieku... teraz uzywam oliwki dla dzieci w zelu, jets rewelacyjna ale niezbyt wydajna, wiec przezuce sie na zwykla oliwke w plynie :)

Gość zdolowana 23latka
"a ja slyszlam" ----> tylko ze mi sie JUZ pojawily te rozstepy i zwykla oliwka napewno mi nie pomoze ...jedynie to ograniczy powstawanie nowych. Teraz potrzebuje czegos "na likwidacje" ;)