Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaj Oliwny

trwała woda toaletowa = droga woda toaletowa

Polecane posty

Gość Gaj Oliwny

miałyście w miare trwałą wodę toaletową w cenie do 30-40zł? wiem że droższe sa trwalsze ale jak na razie takie zapachy sa dle mnie nieosiągalne:( czy takie wody jak np. Coty, Adidas Floral Dream http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8822 mają trwałośc porównywalną z avonem, czyli nie za dobrą? Czy możecie mi cos polecić?

ja znam w cenie 60 zł - myślę, że jak na 100 ml trwałej wody toaletowej to dobra cena. mam z tego sklepu wersję białe piżmo i próbkę neroli : www.biolander.com obie wody są bardzo trwałe - tzn. jeśli użyję ich rano po południu wieczorem są jeszcze wyczuwalne, a ubranie pachnie też na następny dzień, zapach jest stłumiony już mocno po całym dniu, ale wyczuwalny. Tylko, że weź pod uwagę fakt, że to trochę sprawa indywidualna, tak jak to, że na każdej skórze perfumy czy wody pachną trochę inaczej. No w każdym razie ja polecam te wody.

Gość Gaj Oliwny
można tam kupić próbki?

można - jak wejdziesz w zakładkę - \"wody toaletowe\" - masz opcje wybrania 15 ml testera - super sprawa, bo na odległość ciężko trafić w \"swój\" zapach.

Gość Gaj Oliwny
z tym ze ta próbka kosztuje 12 zł. Do tego pewnie 6-8zł przesyłki :(

no tak niewątpliwie, bardziej się to opłaca przy większych zakupach - możesz też się przejśc do jakiejś perfumerii i tam powąchać białe piżmo np. - ja tak za pierwszym razem kupiłam całe 100 ml na czuja. Wiedziałam, jak białe piżmo pachnie - wiedziałam, że bardzo lubie ten zapach i zaryzykowałam. Udało się. To są zapachy jedno nutowe jakby - więc neroli pachnie jak neroli czyli kwiat gorzkiej pomarańczy, jaśmin pachnie jak jaśmin, a frezja jak frezja itd nie ma nut pobocznych raczej.

Gość Gaj Oliwny
No fakt:) Przy okazji to zrobie. dziekuje :)

Gość Gaj Oliwny
może ktoś jeszcze miał coś trwałego w rozsądnej cenie?

Gość Gaj Oliwny
moze jakaś studentka mi pomoże? ;) Te same problemy finansowe itd... :)

Gość Gaj Oliwny
up

Gość ja jestem studentka ale
uzywam najczęściej wód Diora i Ralpha Lauren. Używam ich codziennie, a i tak 50ml wystarcza mi na ok. 2 lata:) A codzinnie "spsikuję się" dwa razy i pachnę do wieczora. Także raz na te dwa lata mogę wydać 200-300zł.

Gość Gaj Oliwny
to jest bardzo dobry sposób rozumowania!... ale... Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła jakby sie okazało ze dostaje po tej wodzie za 300zł migreny:( Ja albo mój ukochany:) Zresztą lubie zmiany:) nie chce pachnieć tak samo 2 lata:)

Gość to możesz sobie kupic kilka
zapachów i już. Poza tym ja nie mam migren nigdy, po żadnym zapachu a kupuje nie byle co i ni eto, co jest modne, ale zapachy, które naprawdę mi się podobają i których używam od lat, są w 100% "moje". I nie nudzą mi się. Jak się skończą, to kupuje te same. A mój chłopak tez za nimi przepada/

Gość upika

Gość pod

Gość ja tez jestem studentka i od
lat uzywam l'eau dissey Issey Miyake, ktory jest niesamowicia trwaly. Polecam tez Armani zloty, alkbo bvlgari. Neistety sa to drogie perfumy, ale niesamowicia trwale. Tak jak ktos wspoinal starczaja na dlugo bo nie trzeba wylac na siebie pol butelki tylko delikatnie sie spryskac.Moj nazeczony uzywa Joopa rozowego i meskiego Issey Miyake i jak wlozy swerer spryskany tymi wodami to potem wszystkie nasze ciuchy pachna, a zapach czuc na ciuchach dwa dni.

Gość gość
Herbal Garden, moim zdaniem najtrwalsza, najlepsza woda toaletowa jaką miałam, ale też przeznaczona raczej dla osób, które przepadają za zapachami owocowymi. Lubicie mandarynkowe klimaty? To właśnie taki zapach - niesamowicie przyjemny i trwały. Ale co kto lubi ;-)

Gość gość
U mnie EAU DE TOILETTE od HB robi dużą różnicę i naprawdę sprawia, że jej efekty są super. Przede wszystkim zapach jest trwały, nie mam żadnych problemów, wszystko utrzymuje się przez cały dzień. A swoją drogą - takie połączenie kwiatów i owoców jest idealne pod moją osobę.