Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timtim

Po usunięciu nadżerki leje się ze mnie żółta wydzielina

Polecane posty

Gość Timtim

Wydzielina o konsystencji wody, z żółtym jakby osadem, czy coś jest nie tak? Usuwałam nadżerkę przedwczoraj

Gość blown
wszystko jest Ok... ale mam dla Ciebie przykrą wiadomosc tak bedzie przez miesiac:o dziwne ze Twoj lekarz nie powiedzial Ci... co bedzie po zabiegu? pozdrawiam

Gość Timtim
W takim razie ja też nie mogę wyjść z po-dziwu, że mnie nie uprzedził! A ja już zaczęłam się stresować, że coś nie tak... Do tego pobolewa mnie lekko jak przed okresem i trochę mi mdło. Czy to też nic dziwnego? Żebym po zapłaceniu 150 zł musiała się na forum dopytywać, no skandal!

Gość blown
wogole dziwie sie ze za to musialas placic przeciez usuwanie nadzerki jest bezplatnym zabiegiem.. no chyba ze masz prywatnego lekarza:) to norma, tak bedzie przez miesiac i oczywiscie zero sexu:( zeby nie wywolac infekcji i zeby nie podraznic tam nic bo wszystko jest 'swieze' pozdrawiam i zdrowia zycze

Gość Timtim
Dziękuję Ci, Blown :) Na szczęście chociaż o koniecznosci wstrzemięźliwości zdołał mnie sam poinformować (tyle że akurat jestem sama :P). Pozdrawiam i również życzę Ci wszystkiego dobrego :)