Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka co dziś spoko

dużo różnych tematów

Polecane posty

więc chciałam powiedzieć, że byłam wczoraj u kosmetyczki, siedziałam 3 h, zapłaciłam 160 zł, było mi cudnie i bosko mi o buzię zadbała, pory mi się zmniejszyły, skóra blasku nabrała, i ogólnie naprawdę dużo lepiej wygląda, poza tym byłam dziś u dentysty, wszystko cacy, tylko muszę wyczyścić kamień, lekarz pokazał mi lusterkiem kamień i aż się przeraziłam, zrobiłam wczoraj omlet z brzoskwiniami z puszki, gorzką czekoladą, brązowym cukrem i, już na talerzu, bałkańskim jogurtem, jeja jakie dobre wyszło! dziś oglądam durny serial na jedynce, przynajmniej sobie odpocznę patrząc na coś, na czym nie muszę myśleć, a poza tym trzymam się i mam nadzieję, że i Wy się trzymacie!!!

Gość Rudra
A ja właśnie z zajęć wróciłam, ciężko było straszliwie, teraz już nic mi się nie chce. W rossmania farbę do włosów kupiłam, śliczny kolor. No i tabletki skrzypovit na włosy, co prawda nic mi nie dają, ale wole nie ryzykować (może po prostu nie zauważam tych zmian w strukturze włosa?). Zjadłam przed chwilą naleśniki mojej babci, z danonem gratka truskawkowym, nie najgorsze. Zaraz pofarbuje włosy, a potem wieczorne koszmary, czyli nauka na dzień następny, dwa egzaminy i projekt na reklamę wizualną.

jeja, pamiętam czasy studiów, rano robota potem uczelnia, można się było zachlastać. więc chociaż dobrze, ze sobie farbę na smutki strzeliłaś:) moje włosy cienkie zabójczo, więc już farbami nie męczę, bo pewnie w okolicach czterdziechy byłabym już łysa;). Naleśniki babci... mniam:), a danon truskawkowy do nich, niezła kombinacja :). Zaraz spadam do domu (no za 40 min), ale dziś koszmar w pracy trwał do jakiejś 14, teraz cisza i spokój, mogę pokafeteriować. Niedawna dziewczyny radziły tu jak super domowymi sposobami powalczyć z cellulitem, zaraz odkopię to i kospnę się do sklepu, a co mi tam, nadzieja matką głupich!