Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tysia02

kiedy pierwszy raz?

Polecane posty

Ile miałyście lat jak pierwszy raz byłyście u gina? Podzielcie się swoimi odczuciami...

Gość Naatka
Witaj! ja miałam 17 lat.wtedy tez zaczelam brac tabletki...

Gość Naatka
pamietam ,ze strasznie panikowalam poszlam z kolezanką okazało sie ze moj lekarz jest spoko na luzie i pomogl mi przebrnąć przez to wszystko.

Gość hebhebhe
13

Gość aneczka z irlandii
mialam 25 poszlam bo chcialam tabletki.bylo milo, podeszlam do tego dojrzale, zaluje tylko ,ze tak pozno poszlam bo okazalo sie ze mam nadzerke spora, a moglam zaczac ja leczyc jak tylko sie pojawila

Gość mongrab
23 lata, byly problemy zdrowotne.

Gość Lisha
Ja byłam pierwszy raz u ginekologa wczoraj (mam 18 lat) bo odczuwałam nieprzyjemne dolegliwości wiadomo gdzie - ociągałam się z tym pół roku bo tak się bałam, ale mama mnie nastraszyła że będę bezpłodna i poszłam. Bardzo dużo zalezy od lekarza do którego idziesz - może wyda ci się to przerażające ale najlepszym lekarzem od spraw kobiecych jest i będzie MĘŻCZYZNA. facet jest bardziej bezpośredni i delikatny w stosunku do kobiet. Po wizycie stwierdziłam, że nie wiedziałam czego się bałam....bylo bardzo normalnie.

To się wyda śmieszne, ale mamy problem z \"przebiciem\". Jestem z moim facetem od dawna, od ponad pół roku próbujemy \"wejść\" i jakoś nam się nie udaje (ja się boję bólu, on nie wytrzymuje itd.). Zaczynam już wariować, że ze mną jest coś nie tak, poza tym mam 22 lata i powinnam chyba pójść do ginekologa, ale tak bez \"dziurki\"? Przez ostatni tydzień tak świrowałam, że zaczęłam nawet codziennie \"zmiękczać się\" alkoholem, po którym usypiałam, a teraz spóźnia mi się miesiączka. Proszę jeśli macie podobne doświadczenia, przynajmniej w części, to pomóżcie.

Gość gioklo
Ja byłam w wieku 26lat

Gość postrzelona20
póltora tygodnia temu...z jednego razu zrobiłyy się 3 dni pod rząd...ale po 2 razie to juz się nie stresowałam hihi:)

Gość june bug
16 lat mialam i dziwne bole brzucha, ktore lekarze mylili z wyrostkiem. byla to pani w srednim wieku i bardzo niemila... zle wspominam drugi raz byl za to udany bo z facetem :D