Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaa

Nie tak miało być ....

Polecane posty

Gość Aniaaaaaaaaa

Nie wiem od czego zacząć bo ciężko mi wytrzymać ze sobą i z całą sytuacją . Mam 22 lata pół roku temu wyszłam za mąż ..... i tu zaczyna się problem. Mam wspaniałego męża jest dobry i jestem pewna ,że nigdy mnie nie zdradzi .... niby wszystko pięknie ale ja pomimo ,że kocham go to nie czuję już tego co kiedyś , niby się dogadujemy ale ostatnimi czasy nic nie robimy wspólnie , żyjemy razem a jednak osobno .... on przychodzi z pracy i ma swoje zajęcia ( komputer) albo idzie spać bo jest zmęczony , ja od 2 miesięcy nie pracuję więc siedze w domu a w weekedy chodze do szkoly i tak się mijamy ... nie kochaliśmy się od 2 miesięcy bo nie czujemy takiej potrzeby (oboje) zaczynam się martwić ta całą sytuacją bo mam spędzic z nim resztę zycia a jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić . Powiem więcej , tydzień przed ślubem strasznie się pokłóciliśmy potem niby było wszystko dobrze ale ja na własnym ślubie nie czułam się dobrze byłam smutna i przygnębiona a przecież powinnam się cieszyć a tak nie jest i nie wiem czy będzie ... pojechaliśmy w podróż poślubną na Kretę wykupiliśmy wycieczkę na 2 tygodnie a w pierwszy dzień zastanawialiśmy się czy dobrze zrobiliśmy " przecież my się tu sami zanudzimy " tak chyba nie powinno być ? cięzko mi z tym żyć on nie widzi problemu to ,że sie nie kłócimy to wcale nie oznacza ,że jest między nami dobrze ale to jest facet innaczej myśli i jest mu dobrze tak jak jest . Nie chce mi sie nawet starać o to żeby było dobrze , a najgorsze jest to ,że zaczynam traktowac go jak najlepszego przyjaciela a nie męża , kochanka ... i gdy już dochodzi do zbliżeń to ja przerywam bo mam poczucie jakby dotykał mnie brat , ojciec a nie własny mąż ! Nie wiem dlaczego doszlo do takiej sytuacji i jest mi w sumie przykro bo chyba za bardzo się pospieszyłam , czar gdzieś prysnoł .... może ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji jak ja i jak sobie z tym radzi , jak wygląda wasze życie na codzień ... będę wdzięczna za wszelkie rady ... Pozdrawiam Ania

Gość Aniu Aniu
wiesz juz przecież , rownia pochyła....w dół. z dzicmi długo poczekaj , sprawdx związek . bo jesli to sypnie sie do końca to zawsze ławiej ułożysz sobie dalsze zycie.

ANIU NIE JESTEM W TAKIEJ SYTUACJI JAK TY .Ale Moze ta klotnia spowodowala wasza ozieblosc i rozczarowanie.Moze nie wyjasniliscie sobie wszystkiego i to moze dzieli Was.