Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaroslaw12345

czy to jest mozliwe juz sam zglupialem

Polecane posty

Gość jaroslaw12345

mojej dziewczynie spuznia sie okres juz ponad 2 tygodnie znamy sie juz od 5 miesiecy i nasze wspolzycie polegalo jedynie na tym ze stymulowalismy sie rekoma ja zrobilem jej minetke i tyle...sama mi mowila ze wczesniej z poczatku sam w to nie wierzylem ale zbyt czesto o tym slysze i juz zglupialem....CZYM MOZE BYC SPOWODOWANY TEN BRAK MIESIACZKI???pomuzcie

Gość Żabcia003
Twoja dziewczyna powinna sie skonsultowac z ginekologiem gdyz to moze byc spowodowane wieloma streasami dziewczyna jest bardziej nerwowa i wybuchwa lub ma chorobe kobieca w ktorej oklres jest bardzo bolesny lub opóźnia się

Gość Żabcia003
i moze sie opóxnic nawet czasami do 1 miesiaca a ta choroba jest zjednej strony nie vbezpieczna bo dziewczyna nie moze spółżyc normalnie

Gość jaroslaw12345
Lusesita de coś tam coś tam, jaki stres? Jestem spokojny, romantyczny i rozważny, a Ona tak samo. Dobralismy sie idealnie, wiec nie ma zadnego KURWA stresu w naszym zyciu, czy to wszyscy potrafia zrozumiec? 😠

Gość Ewka24
jest mnostwo przyczyn braku miesiaczki, jezeli nasienie nie przedostalo sie do wnetrza pochwy to nie ma problemu, tzn. na pewno nie jest w ciazy, chyba ze cie zdradza, takze 2 tyg to pikus, nie ma sie czym martwic

Gość Ewka24
piszesz nie ma stresu w waszym zyciu, a po twojej wypowiedzi stwierdzam ze jest i to ogromny, bo nawet takim czyms sie stresujesz

Gość jaroslaw12345
wielkie dzieki ludzie bo sam juz zaczynam nie wytrzymywac a to fakt ze moja dziewczyna jest nerwowa-jest wielka chisteryczka!!!

Gość no ja juz tez mam z glowy
Spoko. Okres może się spóźnić lub w ogóle zatrzymąc z powodu infekcji (grypka czy coś), zmiany klimatu (każda dalsza podróż) czy ogólnego przemęczenia. Dwa razy w życiu tak miałam. Jak nie wróci jej przez następny tydzień, to może iść do gina po zastrzyki z progesteronu (nie wiem czy polecać - same zastrzyki bolesne, a tyłek potem jeszcze pół roku boli - masakra). Można też czekać aż samo przjedzie. Jak masz stresa, tu kup jej testa ciążowego, grosze to kosztuje, a przynajmniej się uspokoisz.

Gość jaroslaw12345
a na co sa te zastrzyki bo niezbyt sie orienyuje

Gość paulina20
sluchaj jezeli dotykala twojego penisa i potem siebie to plemniki nawet tak moga sie przeniesc zrobcie tescik