Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana osiemnastka

Czy mogę być wciąży? Pomooooocy

Polecane posty

Parę dni temu między mną a moim chłopakiem doszło do zbliżenia. Zazwyczaj stosujemy prezerwatywy jednak w tamtej chwili ich zbrakło i robiliśmy to bez zbezpieczenia... Dodam że do orgazmu nie doszłaoa le jego penis byl we mnie... Czy mogę być w ciąży?

Gość u mnie bylo tak samo
tez się boję,jutro powinien być okres ale czy będzie to nie wiadomo

Very funny...

bardzo łatwo napisać... ale do tego czasu to chyba umrę ze strachu... Od roku współżyjemy ze sobą, ale coś takiego jeszcze nam sie nie przytrafiło... Zawsze byliśmy zabezpieczeni... Chciałabym tylko aby jakaś doświadczona osoba mogłaby mi czysto teorertcznie napisac czy duże jest prawdopodobieństwio

Pomóżcie :((

Jak Ci dziecko możemy pomóc? Kup sobie teścik ciążowy. Kropelka moczu. Jedna kreska w okienku nie jesteś w ciąży, dwie kreski jesteś. Panika nic tu nie pomoże. Witamy w krainie dorosłych.

Wbrew pozorom zajście w ciąże nie jest takie proste (i nie chodzi mi tu o techniczny punkt widzenia ;) ), a biorąc pod uwagę fakt że nie doszło do wytrysku, powinnaś spać spokojnie. Dla formalności: Który to był dzień okresu? Tuż po, tuż przed miesiączką, czy mniej więcej pomiędzy jedną a drugą? Ile dni temu doszło do zbliżenia?

Gość dżizysssssssssssss
ona nie napisała, ze nie doszło do WYTRYSKU, tylko do orgazmu:O Ale nie napisała czyjego...:o🖐️

Gość Aga_28_
Po co sie dziecko kurwisz w tak mlodym wieku? Masz za swoje! Jesteś wierząca? Obmyj sie z grzechu, do spowiedzi idź... Seks jest tylko po ślubie, z mężem.

Gość blech
plemniki wydostają się już przed wytryskiem. Gdyby to było takie proste to "stosunek przerywany" dawał by skuteczną ochronę antykoncepcyjną i nikt nie musiałby kupować tablet, spiral i innych. Technicznie trudno zajść w ciążę tym co bardzo się starają. Te co nie chcą przeważnie zachodzą:D

Gość zgadzam sie z wypowiedzia
te co nie chcą i strasznie się boją przeważnie zachodzą,a te co chcą albo jest im to obojętne nie zachodzą w ciążę.

Jeżeli istotę problemu odnajdujesz w tym czy był orgazm czy też go nie było to proponuję podręcznik chyba do klas IV szkoły podstawowej to tak na początek, w dalszym etapie teścik podpowiem że dostępny jest w każdej aptece. Pozdrawiam 🖐️

Sądzę, ze prawdopodobieństwo jest, ale minimalne. Sama też czasami uprawiałam stosunek przerywany z chłopakiem (wiem, ze to żadna metoda antykoncepcyjna!) ale jakoś nie zaszłam w ciązę:) Teraz jednak zacznę brać tabletki, bo inaczej z sesku nici. Nie moge ryzykowac zajściem w ciąze. W każdym bądź razie, jesli nie było wytrysku, możesz być spokojna. Pozdrawiam:)

ja bym taka spokojne jednak nie była. bezzębna_łachudra - ;) 🖐️

Gość katolik ehh
EH!!!!!! DO KOSCIOLA GRZESZNICY!