Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrrrrrrrrr

masturbacja

Polecane posty

Gość mrrrrrrrrrrrr

Czy krepujecie sie pokazac swojemu facetowi jak same doprowadzacie sie do orgazmu...?

Gość kocica****
no co ty. na mojego dziala to tak ze hmmm... :) dziwie sie dziewczynom ktore tego nie chca robic

Gość tomajtom
Moja fantazja: A więc bardzo bym chciał zobaczyć takie nieskrępowane moją obecnością pieszczoty żony, najlepiej pod prysznicem, gdy oblewa swe ciało wodą. Namydla je, masuje piersi a potem z zamkniętymi oczami zdąża powoli niżej. Jej dłonie krążą po brzuszku namydlając go, jedna ręka znów wraca do piersi. Powoli krąży wokół brodawek, drażniąc subtelnie sutki. Powoli i zmysłowo… Pod pianą na jej biuście widać jak zaznaczają się różowe brodawki… Druga ręka zbliża się coraz bardziej do Jej kobiecości. M. Podnosi jedna nogę stawiając ją na podwyższeniu brodzika i odkręcając wodę zmywa z siebie mydło. Po Jej ciele drobnymi strumyczkami spływa woda, zbierając mydło i odsłaniając fantastyczne ciało kobiety. M. Odchyla głowę, wygina ciało do tyłu, zamyka znów oczy i kieruje strumień wody na twarz, potem niżej na piersi, podczas gdy druga ręka dotyka i pieści biust. Zaciska się na piersiach, masuje je. Unosi i przyciska do ciała. Strumień wody zmierza coraz niżej... Ciąg dalszy: http://www.mojasypialnia.bloog.pl/id,2582466,title,Moja-najwieksza-fantazja,index.html lub http://www.mojasypialnia.bloog.pl

Gość tomajtom
a ja zza winkla wystawie lep i bede sie brandzlowal :classic_cool:

:D tomajtom z 17.09 - bierz teraz szmatkę i wycieraj mi klawiaturę z kawy, bo przez Ciebie ze śmiechu wyplułam kawę na klawiaturę. ;)

Gość hehehehhhhhhhhhh

Gość izóchna
hahahahahahaha hahahahahahahahaha! doooobreeeee

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ja sie nie wstydze
Niech patrzy i sie spala... Niech parzy jak się wiją w ogromnym orgaźmie. A potem niech się bierze do roboty. Zawsze mu stawiam wysoko poprzeczkę. w seksie także!

Gość ja nigdy tego nie zrobie
krępuje sie :(