Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliana

mieszkające z tesciami- gdzie trzymacie swój kosz na brudy

Polecane posty

Gość nataliana

Znam dziewczyne co mieszka z tesciami.Ubrania brudne trzyma w koszu schowanym w jej pokoju pod łózkiem, i raz w tygodniu idzie z nim na dół prać. Ciasno jak cholera, ale przeciez nie włozy swojego prania do kosza tesciów, w którym leża tescia skarpety, cuchnące koszule, spodnie, ciuszki siotry jej męza. jedna dziewczyna podrzuca ubrania do wspólnego kosza, a jakie u was sa zasady? ja nie miaszkam z tesciową, ale u niej zostawiłam kilka swtrów. Jak przyjeżdzam w nich na codień chodze. jak się ubrudza co zrobić? jak poprosić tesciową o upranie tego? a moze zabrac do domu 500 km i uprac i znów przywieść?

Gość koszyk
kup drugi kosz i podpisz oba na jednym "śmierdzące szmaty teściów" a na drugim "pachnące ciuszki.........." Co za debil ja pierdole...Pogratulować problemów!!!!

kolejna nominacja do oscarow kafeterii w kategorii = temat roku :o

Gość nataliana
jak debil? o co chodzi? napisz czy masz kosz z bielizna w swoim pokoju czy swój w łazience a obok tesciów, czy macie wszyscy jeden wspólny i jak przyhcodzi do prania to wygrzebyjesz z kosza swoje rzeczy i pierzesz. tak cięzko bez obrazania napisac?

Gość wiec wez ze soba
i wypierz i po krzyku a trzymaj sobie w jednym miejscu jak sa czyste :o

Gość w sumie zależy
od tego jakie macie stosunki i ile jestes po ślubie jak miesiąć albo puł roku to ci sie nie dziwie. Ja z teściowa troche mieszkałam i prałam sama to co sie pierze w rekach a takie tam dzinsy skarpetki itp to razem w pralce

Gość w sumie zależy
no słuchaj wez sie dogadaj z tesciowa i juz moze ona tez twoich majtek prac nie chce

Gość mieszkam na szczęście osobno
Jakby mi przyszło mieszkac z teściami i miec jedną wspólna łazienkę, to pewnie brudy zbierałabym w swój koszyk. Byłyby tam męza skartpetki , moje majtki, nasze podkoszulki. Brałabym te ubrania i szła wyprac w pralce. generalnie pierzemy w ręku bielizne każdorazowo inie gromadzimy tego. napewno nie wrzucalisbysmy ubran do wspólnego kosza w łazience a dlaczego? Ponieważ przy wygrzebywaniu dotykałabym rekami bielizne teścia, tesciowej a nie chciałabym tego:D

mieszkam na szczescie osobno = istnieje jeszcze cos takiego, jak gumowe rekawice :P

Gość mieszkam na szczęście osobno
jakby to wyglądałojakbym we wspólnym koszu wygrzebywała swoje ubrania rękawicami, no bez przesady. Powinno sie miec swój kosz i prac swoje ubrania. Moja znajoma mieszka z "tesciowa" i tamta jej gotuje, pierze nawet majtki, sprząta im, układa, pościel przebiera. Luzik. tez bym tak mogła miec, tylkoze ja niechciałabym prac bielizny tescia czy tesciowe:DDlatego stawiam- pierzemy sobie sami swoje.