Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kjara

Czy kasa ma wpływa na męzczyznę , na związek ...?

Polecane posty

Rozumiem że to mąż rozkręcił interes i być może on wszystko zorganizował. Nie wiem czy jesteście czymś obciążeni w związku z tą działalnością. Ale myślę że facet ma głowę do interesu. A na pewno stresów jest co niemiara. I wtedy rodzina, miłość schodzą na plan dalszy. Facet stara się żeby było wszystko materialne ale nie starcza mu już czasu, sił na pomyślenie o tym że jego żona oczekuje czegoś innego a nie tylko kasy. Ale w biznesie tak jest. Albo jest i zabiera człowieka całkowicie albo nie ma ale nie ma też kasy. Myślę że potrzeba czasu. A może potrzeba jemu pomóc w tym wszystkim. A Ty tego nie dostrzegasz bo chcesz żeby był jak kiedyś. Ale chyba nie w tych realiach.

Gość Kjara
Rozdarty - mój brat od 1,5 roku pracuje na wyspach . Jest bardzo młody ale nie chciał się uczyć więc co miał robić . Pojechał i jak był na święta stwierdził ,że to była najlepsza jego decyzja . Jeśli ma się siłę przebicia i chęci do pracy to może być nawet nie źle

Gość Kjara
Aga 28 - hi hi nie chodziło mi o twoją wypowiedź :-)

Gość Rozdarty wewnętrznie 22/23
Ale ja juz studia 1-go stopnia skonczylem. Skonczylem tez studium zawodowe, oprocz studiow wyzszych, mam 2 kursy, certyfikat... I co?? 900 zl pensji! Wyjezdzam z tego gowna. Pozdrowienia ze sciany wschodu (sciana placzu polski)

Gość Kjara
Boshe - masz wiele racji

Gość Kjara
przepraszam muszę teraz uciekać zaglądnę później

Gość Kjara
a dlaczego po temacie .... boshe ...zależy co chcesz przez to powiedzieć?:-)