Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiołek 22

Psycholog - uw

Polecane posty

Gość Kasiołek 22

Czy może zna ktoś adres lub telefon, jakiś kontakt do poradni psychologicznej na uw? Chodzi mi o lekarza uniwersyteckiego. Chodzi mi o bezpłatną terapię. Pozdrawiam

Gość goooga
poszukaj sobie w necie. strona uw, wydzialu psych, telefon kontaktowy, tak ciezko? RUSZ GLOWA, TO NIE BOLI

Gość Kasiołek 22
nie chodzi o wydział PSYCHOLOGII !!! Mądralo chodzi o poradnię przy uw i już szukałam retyyy

Gość studentka psychologii
a jaki masz kłopot?

Gość goooga
ale ta poradnia jest przy UW, wiec pewnie ma jakies powiazania, ciezko skojarzyc? trzesie mnie, jak widze takie tepe nieudolociny

Gość ciekawski babsztyl
do studentka psychologii na ktorym jestes roku?jakie masz przedmioty ?

różne takie takie, np teraz mam fakultet pt "Jak uzdrowić swoją duszę, zbawcza moc lewatywy"

ja jestem juz po studiach i zajmuje sie nauczaniem w szkole jako pedagog, ale napisałam ze studentka, gdyz obawiałam się ze jak napisze ze pani psycholog to będa tłumy z pytaniami:) witam podszywacza:)

Gość ciekawski babsztyl
ee coś kręcisz ile lat trwały studia?

trwają 5 lat z tego miałam na ostatnim roku staże praktyki.....nie rozumiem, czy mam sie tłumaczyć?

no dobrze, trochę zakiblowałam, muszę jeszcze zdobyć zaliczenie z seminarium "Razem czy osobno, problemy egzystencjalne zwieraczy"

Gość sedo
podszywacz pod studentke psychologii co Ty tak jedziesz na psychologow problemy jakies??

postaw mi diagnoze :D

Gość Kasiołek 22
Chciałabym mieć telefon, albo adres tej przychodni. Z tego co kiedyś słyszałam jest gdzieś na Krakowskim Przedmieściu. Ja studiuję na uw, więc powinnam mieć bezpłatną konsultację. Ps. goooga Jesteś kretynką. "pewnie ma jakieś powiązania" Kretynką

Gość googa
kasiulek jesteś jamą ssąco- chłonącą. Jamochłonem. Centrum terapeutyczne dla studentow jest na ogol umiejscowione przy wydziale psychologii albo znajduje sie pod jego kuratela. Pomsyl troche, zanim wyzwiesz kogos od idiotek, tepa pipo.

Gość wesolo jest
Czy na studiach o kierunku psychologa tez jest wykładana matematyka .

Gość kisiel123
tylko statystyka...:)

Gość wesolo jest
acha dziękuje :)

Gość gość
Każdy korzysta z jakiegoś psychologa, każdy ma własnego zaufanego bo właśnie w tym zawodzie zaufanie to podstawa dobrych relacji jak i postępów jakie każdy oczekuje chodząc do psychologa, www.maturitas.pl ja osobiście uczęszczam do Warszawy do firmy Maturitas, świetny psycholog.

Gość gość
Jeśli ktoś potrzebuje nowoczesnego centrum medycznego, świadczącego kompleksowe usługi w wielu dziedzinach medycyny, polecam www.tcmed.pl znajduje się pod Warszawą, w miejscowości Łomianki :)

Gość gość
Jak poszukujesz dobrego psychologa to w Bydgoszczy warto udać się do http://pro-psyche.pl mogę powiedzieć z własnego doświadczenia :)

Gość evika771
Można też sprawdzić sobie Kliniki Psychomedic. Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ można dowiedzieć się więcej. Mają ta, naprawdę świetnych specjalistów, którzy potrafią pomóc nawet w najtrudniejszych sytuacjach!

Gość gość
cześć. ja szukam psychoterapii w Bydgoszczy. zna ktoś może www.psychoterapia.top?

Gość qarolina1
Podaję namiar https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ na naprawdę dobre miejsce. W Klinice Psychomedic oferowana jest pomoc psychologiczna. Mieści się w Warszawie. Nie ma tam długich kolejek. Szybko można uzyskać skuteczną pomoc.