Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eau de Parfume 7

Panowie! Pomocy ....

Polecane posty

Gość Eau de Parfume 7

Drodzy Panowie. Oczekuję odpowiedzi od powaznych osób, nie zaś porad typu \"kobieto idź się utop\". Chciałabym zapytać, czy pojawił się w Waszym małżeństwie problem natury seksualnej. Czy to tylko w mojej sypialni tak jest. Mąż nie ma ochoty na sex. Jestem załamana, bo okrutnie go kocham i tęsknię do milości fizycznej. Dbam o siebie, mój wygląd jest na prawdę ok. Dbam o męża i dom. Starałam się w różne sposoby \"obudzić\" go. Katastrofa. Czuję się totalnie odrzucona, niepotrzebna. Panowie, co się dzieje z moim mężem? Sugerowałam wizytę u lekarza. Skrzyczał mnie. Czyli...jest inna? Co mam robić. Tak strasznie go kocham.

Gość agengara
Sugierowałaś???????? :D

Gość kinia2323
moze ma tylko problemy w pracy czy cos takiego oni tez sie przejmuja wieloma sprawami i wtedy nie maja ochoty

Gość Eau de Parfume 7
Tak myślałam. Tylko nabijać się potraficie. Tak, sugerowałam.

Gość duze cycki
ja tez tak czasem mam, moj maz robi mi czasem takie miesieczne przerwy tlumaczac sie tym ze jest zmeczony praca a potem wraca wszystko do normy

Gość Eau de Parfume 7
Do Kinia 2323: dzieki, ale to nie to. W pracy jest ok.

Gość Eau de Parfume 7
do duże cycki: I nie przeszkadza Ci to?

Gość duze cycki
ale nie przyszlo mi nawet do dlowy zeby go podejrzewac o to ze ma inna, po co sie na sile zamartwiac

Gość impotent albo Cię zdradza
ot, co

Gość kinia2323
no to musisz z nim powaznie porozmawiac tylko nie owijaj w bawelne tylko zadaj pytanie typu dlaczego nie chce przeciez musi cos byc nie tak

Gość duze cycki
przeszkadza i to bardzo, ale czasami nawet moje zaloty wieczorem nie skutkuja , wtedy poczekam ze dwa dni i znowu probuje

Gość Eau de Parfume 7
do kinia2323: Już rozmawiałam. On sie wtedy denerwuje, i tłumaczy, że przechodzi taki okres. Faktem jest, że w ubiegłym roku bylo podobnie. Z nadejściem wiosny i on nabrał wigoru. Ale .... no nie wiem....

Gość Eau de Parfume 7
do : d..c..: a jak kolejna próbna też nie skutkuje? Próbowałam i zaczynam czuć się zażenowana...

Gość duze cycki
szczera rozmwa i spytac sie delikatnie o przyczyne, a moze podejsc w ten sposob:jak by sie chcial kochac jakie sa jego fantazje

Gość duze cycki
no ja na szczescie jeszcze tak nie mialam zawsze za pierwszym lub drugim razem skutkowalo

Gość duze cycki
a kiedys jak sie ja spytalam o te dlugie przerwy to zaczal mi tlumaczyc ze kobietom po 30 libido rosnie a meszczyznom maleje i dlatego on tak czesto jak ja nie ma ochoty na sex

Gość Eau de Parfume 7
Ale ja to wiem!! generalnie jest naprawdę odlotowo, niejeden mlodziak mógłby się od nas wiele nauczyć ;-) Ale te przerwy...już ponad trzy tygodnie minęły i nic...:-( Dochodzi do tego że krępuję się nawet przytulić. Bo sie obawiam, że mogę usłyszeć niemiłe burczenie....

Gość Eau de Parfume 7
Wiem, sporo sie o tym ostatnio mówi. Tylko że jakoś tak trudno mi w to uwierzyć...

Gość Eau de Parfume 7
W każdym razie dzieki. Trochę podniosłaś/łeś??? mnie na duchu :-)

Gość duze cycki
u mnie jak juz do czegos dojdzie to tez jest odlotowo , tylko te przerwy, nie wiem nie umiem tego wytlumaczyc dlaczego sie tak dzieje

Gość duze cycki
po prostu faceci chyba juz tak maja, a i nawzajem ty tez mi poprawilas humor ze nie jestem sama z takim problemem, bo nawet nie dzielilam sie z tym problemem z przyjaciolka bo bylo mi wstyd ze to nienormalne