Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może się przeprowadzę

CHRZANÓW - jak się tam mieszka

Polecane posty

Gość może się przeprowadzę

mam w perspektywie przeprowadzke do Chrzanowa - napiszcie jak się tam mieszka?

Gość upupupupu

Gość upupupupu

Gość jiuo
brzydkie autobusy jezdza ale przynajnmiej blisko do krakowa

Gość Ancymon82
Ja mieszkam w Chrzanowie....nie jest tak źle. No może zbyt wiele atrakcji ta miejscowośc nie może zaoferować-ani architektonicznie (zabytki) ani rozrywkowo (knajpy, dyskoteki)...ale ja jestem zadowolona...Bawimy sie w Krakowie albo na śląsku...da się żyć...mnie się dobrze tu mieszka =)

Gość chrzanić to

Gość no i co jeszcze

Gość OJCOBÓJCZYNI
Uwielbiam Chrzanów bardzo mi się tam podoba. Dyski są w Jaworznie i Luszowicach.

Gość bbbbbbbbbbbb
Zadupie na maxa z cyganska holota:O Nie radze wychodzic samej po zmroku, bo mozna nie wrocic do domu:O Miasto dresow i polglowkow:O

Gość fffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nie ma dyskoteki, knajpy jakies sa, ale w weekendy obstawione do ostatniego miejsca:O 1 kino z repertuarem sprzed pol roku;) Autobusy akurat s ajak najbardziej OK-gorzej z ludzmi nimi jezdzacymi;)

Gość a kogo ciagnie
do takiej pipidowy???????????????????

Gość jaka pipidówa
przecież kraków i katowice niedaleko. na pewno jest to fajne, spokojne miasteczko, a przede wszystkim niedrogie :)

Gość zqpq
chrzanie chrzanow

Gość mieszkalam tam 5 lat
KOszmar!!! Z ulga wspominam dzien gdy wrocilam do Krakowa. Zwykle, male nudne miasteczko. Zadnych atrakcji, nawet zabytkow ta dziura niema

Gość a ja lubie moje miato

Gość chrzanowianka
mieszkam w Chrzanowie od urodzenia,czyli ponad 21 lat.myślę,że nie jeto to złe miejsce.jest tu spokojniej niż w dużych miastach,takich jak Kraków.nie ma tu dzikich tłumów na każdym kroku. wszędzie jest blisko,z wielu miejsc można dotrzeć do centrum nawet na nogach:)jest kilka knajpek-ale nie za wiele.dlatego w weekendy są problemy z wolnymi miejscami.ale kto powiedział,że nie można się bawić np. w Krakowie?przecież to nie jest daleko.jest kilka siłowni, w tym także te przeznaczone tylko dla kobiet.jest basen. i szpital:) jest żłobek,są przedszkola.i szkoły.kilka kościołów.kilka marketów. teraz [bo kilka lat wstecz było z tym gorzej] łatwo się dostać do Krakowa,bo jeżdżą do niego busy z kilku firm.do katowic także dojechać nie trudno.jest jeszcze jeden basen-odkryty.w sam raz na lato.jest zalew Chechło.co prawda woda nie za czysta,ale można się miło poopalać.są lasy.można wyjść na spacer z psem:)myślę,że to dobre miejsce dla ludzi,którzy lubią spokojnie mieszkać,a pobawić mogą się gdzieś poza miastem. zapomniałam o dwóch rzeczach. mamy halę sportową,na której ciągle odbywają się jakieś mecze,na które za niewielkie pieniądze można pójść.mamy małe placyki zabaw w wielu miejscach-właśnie wykańczają jeden za moim oknem.podobno jest tu niebezpiecznie.ale mnie i większości moich znajomych nigdy się nic złego tutaj nie przytrafiło,mimo,że nie znam jakichś potencjalnych zbirów.kwestia szczęścia.wszędzie można mieć pecha:)

a ja jestem jaworznianką i sąsiaduję z chrzanowem :) i mnie się tam podoba :) Chrzanowianko nie dodalas ze macie tez basen kryty :)

Gość Renni
faktycznie ja tez mieszkam w chrzanowie.. no nie nazekam za bardzo.. ale faktem jest ze nie ma czego zwiedzac.. nie jest za pieknie a na rynku w niedawno zrobionych "rzeczkach" czasem kapia sie male, nagie cyganiatka:/:/:/ i wszedzie sa cyganie kurcze no mi to jakos nie przeszkadza ale wiem ze sa ludzie, ktozy raczej boja sie cyganow... nie nmo nie ma sie gdzie bawic... a w poblizu?? Jaworzno... Trzebinia.... Krakow... Katowice... Krzeszowice itp:)

Gość dazzle
A daleko do Karakowa i ile sie jedzie samochodem a ile autobusem? Chrzanów jest małym miastem więc nie wymagajcie za wiele ,chyba z 35 tys mieszkańców o ile sie orientuje.

Gość chrzanowianka
no właśnie mamy jeden odkryty i jeden zakryty,czyli aż dwa:)

Gość trusski
jak chcesz to zagadaj do mnie na gadu 8375824. moge odp na twoje pytania jezeli chcesz :)

Gość edeq
Mieszkam tutaj juz 4ty rok. MIasto mi się bardzo podoba i cieszę się, że sie wyprowadzilem z Krakowa. Jeżeli masz dzieci lub planujesz to idealne miasto, szkoły prezentują przyzwoity poziom a nauczyciele widać że są z powołania a przynajmniej w szkołach do których moje dzieci chodzą tak jest . Może jest mało atrakcji barowych, klubów dyskotek, ale za to są ładne parki, czyste nowe place zabaw dla dzieci i ogolnie duzo zieleni, ścieżki rowerowe itp.. Co do transportu publicznego do Krakowa musze przyznać ze jest zle. Standardowo do wyboru Lajkonik raz na godzine i jakies 45min jazdy do Kraka lub małe buski tutaj czas jazdy do nawet 1.5h. Podobo w przyszłym roku ma ruszyć kolej podmiejska w której Chrzanów będzie ważnym węzłem kolejowym. Jeżeli jedziesz samochodem to ja np do pracy w Krakowie dostaje się w 25min, czyli znacznie szybciej niż większość moich kolegów mieszkających w Krakowie. Chrzanów jest troszkę mniej zanieczyszczony w zimę niż Krakow czyli w krakowie mamy 1500% normy a w Chrzanowie jest tak ze 300%. Najważniejsza różnica to cena w Chrzanowie mieszkanie 65mkw to oko 130-150tys pln w Krakowie trzeba przygotować ponad 400-500tys pln.

Gość bialas134567
Edeq, Mógłbym prosić na priv? Mam kilka pytań. :)