Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzyneczek

ciąża w 25 dniu cyklu i opóźniony okres

Polecane posty

Gość rodzyneczek

W sumie siedzę i się zastanawiam, jak mam to co się dzieje zinterpretować. Miałam stosunek w 25 dniu cyklu, używaliśmy prezerwatyw ale dotykałam członka ręką a potem zakładałam prezerwatywę. Właściwie powinnam mieć okreś jakieś dwa dni temu ale nie mam. Czuję jakby bolały mnie jajniki, mam uczucie takiego rozpulchnienia w pochwie, a wczoraj pojawiła się odrobina zabarwionego na lekko różwo śluzu. Nie wiem czy to jakieś oznaki. Proszę o radę kogoś doświadczonego, bo sama w tej kwestii nie mam doświadczenia, mimo iż swoje lata już mam, tzn 28

Gość taka tam..........
ojejku mam te same oznaki a sex był z wytryskiem do środka, a okres spóźnia się o tydzień.

Gość dfgdhfhfhf
mozliwe ze jutro/pojutrze dostaniesz okres, ja tak mialam bolalo mnie wszystko, 1 dzien spoznienia- najpierw rozowe plamienie, na 2-gi dzien brazowe a ieczorem juz pojawila sie lekka krew...

Gość rodzyneczek
ja właściwie powinnam mieć okreś 7 lub 8 lutego, moje cykle trwają zazwyczaj 30 lub 31 dni. Dzisiaj jest 9 i mam jakieś takie przeczucie dziwne. Trochę momentami pobolewa mnie brzuch tak jakbym miała dostać okresu

Gość heyaaaah
no 28 lat a durna jakaś.. nie dosc, zę w prezerwatywie, to w 25 dniu cyklu.. Aż tak łątwo w ciążę się nie zachodzi, a do tego masz już plamienia, więc niedługo dostaniesz okres!

Gość rodzyneczek
nie uważam się za durną, ale nie muszę wiedzieć wszystkiego. Po to tu piszę żeby porozmawiać, a podobno nie ma głupich pytań... I wiek o niczym nie świadczy, mi wystarczy że dziwnie się czuję, by mieć podejrzenia

Gość rodzyneczek
dzięki wszystkim, którzy odpowiadają na wątpliwości tej "durnej" jak to określiła heyaaaah

Gość rodzyneczek
nigdy nie miałam takiej wydzieliny różowawe, tym bardziej, że się pojawiła troszkę - niewielki śladzik na wkładce - i nie ma więcej ani śłuzu ani okresu a brzuch mam taki "nastroszony"

Gość taka tam..............
no właśnie te plamki różowe mnie martwią miałam 3 dni temu miałam dziś a zawsze od razu okres

Gość taka tam..............
tydzień temu też miałam

Gość rodzyneczek
ja mam taki śluz od dwóch dni, tzn nie brudzi bielizny ale obserwuję go. Wiesz "taka tam" obie się martwimy, tylko że u mnie użyliśmy prezerwatyw a ty nie, ale gumki wcale nie dają pewności. Teoretycznie 25 dzień cyklu jest okresem bezpłodnym, ale to wszystko zależy od długości cyklu, nieważne jak długi masz cykl owulacja jest zawsze 14 dni przed następną miesiączką a nie w połowie cyklu, bo cykl może być 28 dniowy albo i 35 dniowy i wtedy owulacja przypada o ile mi wiadomo około 20-21 dnia

Gość rodzyneczek
Zrób test "taka tam", ja jutro rano robię. Jeżeli się stało, to jestem tydzień w ciąży.... ale wszystko dopiero jutro będę wiedziała mniej więcej