Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poooomocuy pliska

Ja nie chcę tego dziecka co zrobić? - dziewczyny poradzcie

Polecane posty

Gość co za .......................
jestem generalnie przeciw aborcji, ale jak spotykam sie z taka kiczowatą manipulacja jak to wyzej to normalnie mnie trafia.

Gość oddaj do adopcji
jestem przeciwna aborcji, ale i sprowadzania na siłę dzieci np nie branie tabsów. MAmo to jeszcze nie czas! Nie sprowadzaj mnie na siłę! ja nie chcę! ten pan i tak nie będzie z Tobą! Nie rób tego! Nie wykorzystuj mnie do swoich celów! Nie rób tego! Nie sprowadzaj mnie na siłę na ten świat! Moja dusza, miała mieć inne ciało! Nieeeeeeeeee! Będziesz żałować, bo ten Pan i tak nie będzie z Tobą głupia mamo...

Gość onk3
lil i rolf Nie masz dobrego wyczucia niestety nie występowałam pod innymi nikami każdy sądzi weług siebie może ty tak robisz

Gość katarzyna19843007
ps.nie umiem wklejac linkow ... :( trzeba to

Gość myślę że to prowokacja
ale jak nie to zostaw to dziecko po narodzinach w szpitalu. W kazdym szpitalu w całej Polsce mozna zostawić dziecko bez ŻADNYCH FORMALNOŚCI tylko nie każda o tym wie..... Masa LUDZIczeka na TAKIE WŁAŚNIE DZIECKOto CZŁOWIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET JAK JESZCZE SIE NIE URODZIŁ:TO JUŻ JEST CZŁOWIEK TAKI JAK TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!