Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Gość luis
do kdhfhfuhfuhf odezwij się czy byłaś z nami na poprzednim topiku

Gość luis
podszywaczom też wybaczmy ja raz się podszyłam więcej tego nie zrobie PRZYRZEKAM a co mi pozostało życzę Twojemu mężowi smacznego chyba wrąbię jakieś ciacho bo dostałam ślinotoku

A co do wczorajszej kapieli to bylo super (dzisiaj powtorka) NIE MAMY NARAZIE DZIECI JAKOS NIE WYCHODZI

Musze CI COS SMIESZNEGO NAPISAC Tu w niemczech jesli pokarzesz komus \"fige zmakiem\" TO oznacza to,ze chcesz z ta osoba sex uprawiac..hihihi... Moja siostra tak pokazala do Mojego meza to mamy z tego ubaw gdy tylko sie spotkamy

Gość zwyklaniezwykla
Jak sie robi ciasto "3bit"????nie drazniejcie mnie tylko bo mam zespol napiecia wlasnie

Witam niezwykla--a moze to ty Luis przepis zamieszcze w poniedzialek dzis jestem poprostu padnieta,a jutro mam gosci

NAJWYRAZNIEJ niema tu nikogo. musze przerwe zrobic douslyszenia BUZIACZKI::::::::::::::...............

PRZEPIS NA \"CIASTO MANDARYNKOWE\" CIASTO: 1 FILIZANKA OLEJU 1 FILIZANKA FANTY LUB SOKU POMARANCZOWEGO POLTOREJ FILIZANKI CUKRU 3FILIZANKI MAKI 4JAJKA 2 CUKRY WANILIOWE 1 PROSZEK DO PIECZENIA WSZYSTKIE SKLADNIKI MIKSOWAC DO JEDNOLITEJ MASY CIASTO WYLAC NA BLASZKE I PIEC 20-25 MIN PRZY 160 STOPNI BLASZKE WYLOZYC PAPIEREM DO PIECZENIA LUB FOLIA ALUMINIOWA MASA 600ML SMIETANY KREMOWKI 400ML GESTEJ SMIETANY( MUSI BYC KWASNA) 2-4 LYZKI CUKRU CYNAMON DO POSYPANIA 2-3 PUSZKI MANDARYNEK ( ODSACZYC PRZEZ SITKO ) KREMOWKE Z CUKREM UBIC NA SZTYWNO MIKSEREM, NASTEPNIE DODAC KWASNA SMIETANE I DOBRZE POLACZYC TE 2 RODZAJE SMIETAN NAJLEPIEJ LYZKA. (NIE MIKSEREM) MASE ROZPROWADZIC ROWNO PO WYSTYGNIETYM CIESCIE. MASE SMIETANKOWA POSYPAC CYNAMONEM: NA KONCU UKLADAC MANDARYNKI W RZEDACCH: ::::::::: ::::::::: ::::::::: CIASTO ODSTAWIC DO LODOWKI NAJLEPIEJ PRZEZ NOC ABY NAWILGLO MASA: CIASTO MOZNA DZIEN WCZESNIEJ UPIEC TO NIE MA SIE ZBYT WIELE PRACY NARAZ. ZYCZE SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEKAM NA OPINIE

Gość luis
AGNESSSSS bardzo się stęskniłam za naszymi pogaduchami ale miałam jakąś awarię panowie byli naprawili i jestem ,tak jak obiecałam pseudo nie zmienione nie ufasz mi droga koleżanko !!Jak masz chwilę to wpadaj ja jestem a przepis brzmi obiecująco wypróbuję w przyszłą sobotę

Gość luis
ta figa z makiem też intryguje a wydaje się że to taki niewinny geścik

CZESC LUIS WLASNIE WROCILAM Z ODWIEDZIN,bylam z mezem u Jego kuzynki,a Mojej przyjaciolki.Jak sie Wam udal niedzielny obiadek,bo u Mnie super.do godz.17 posiedzieli goscie,apotem pojechalismy na kolacje do meza kuzynki (to ta sma osoba co wyzej pisalam. Mam nadzieje;ze sie dzisiaj jeszcze odezwiesz.

LUIS JAKOS WCZORAJ NIE UDALO SIE NAM NAWIAZAC KONTAKTU. MOZE DZIS NAM SZCZESCIE DOPISZE. WIADOMO KAZDY MA COS DO ZALATWIENIA CZY DO ZROBIENIA. DZIS BEDE GDZIES ok.18-19 musze troszke popracowac.

Gość luis
ok wiadomośc odebrałam dziś rozumiesz jestem w pracy ale obiecuję że po 18 pogadamy

Gość luis
no i co AGNESSSS jesteś czy nie mam czekac ?

Gość luis
dziś chyba znowu nie uda nam się pogadac to do jutra

LUIS DROGA KOLEZANKO SZKODA ZE SIE TAK MIJAMY JUTRO NAPEWNO POGADAMY.JAK ZROZUMIALAM TO WRACASZ Z PRACY OK.18 TAKZE CZEKAM do jutra

Gość luis
Jestem tu jestem zajżałam na nasz stary topik ale nikogo ze znajomych tam nie ma i pytanie czy ty teraz jesteś

Gość luis
AGNESSSSS ty przynajmniej przyciągnęłaś jakąś nową osobę pod moja nieobecnośc

Gość luis
Ja za chwilę zmykam jutro będę pisac wcześniej gdzies po 15

=JA= JESLI CHODZI NA TEMAT PLOTEK TO CIEZKO W NICH PRAWDE ZNALESC NIEWIEM CZY W POLSCE POKAZYWALI CHOCIAZ URYWKI CALEJ WOJNY MIEDZY LIDERAMI ZESPOLU ,BO W NIEMCZECH NIE BYLO DNIA ZEBY CZEGOS NOWEGO NIE PODAWALI. MYSLE ,ZE TO KWESTIA GAZY I DOBREJ UMOWY(TAK BYLO OSTATNIM RAZEM).

Gość luis
to skąd dorwałaś fana Twojej ulubionej muzyki czyżby telepatia?ja wolę Roxette,