Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Gość luis
A tak wogóle to co słychac ? Ja dzis sobie bardzo poprawiłam humor sms a Tobie jak minął dzień?

Gość luis
ok to ja też spadam wesołego hop do łóżka

CIESZE SIE ZE MASZ DOBRY HUMOR,JA TEZ NIE NAZEKAM. DZISIAJ MUSIALAM TROCHE ZALEGLOSCI NADROBIC U MEZA W BIURZE.PAPIERKOWA ROBOTA NO ALE CO ZROBIC KTOS JA MUSI ZROBIC

Gość luis
Ja słucham ROXETTE ostatnio taka podróż sentymentalna rozumiesz... ale lubie tez The Polis a z polskich ostatnio napadło mnie na Republikę no dosyc tego pisarstwa do jutra

=JA= JESLI CHODZI O DITERA TO MASZ 100% RACJI BO JEMU WIECZNIE MALO.OSTATNIO NAPADLI NA JEGO WILLE W HAMBURGU I NIEZLE GO SKASOWALI OK.50000 € I MIAL GOSCIU SZCZESCIE ,ZE MU KULKI NIE WLADOWALI.BO ON MA WIECEJ WROGOW JAK PRZYJACIOL

Gość luis
No nie myslałam że Cię tu już nie ma AGNESSSSS ale dam wam spokój ,nie będę przeszkadzac w rozmowie teraz juz ostatecznie sie żegnam do jutra

WITAM CIE SERDECZNIE DROGA KOLEZANKO. WROCILAS JUZ Z PRACY? DZISIAJ MOZEMY PISAC DOWOLI, na dzis niemam nic zaplanowanego.

Gość luis
Zaczęła się praca i jakoś tak mi schodzi postaram się byc tu wieczorem pozdrowienia

Gość luis
Jakoś ciągle się rozmijamy co u Ciebie słychac ja cały tydzień w biegu wieczorem marzę tylko aby wskoczyc do łóżka może dzisiaj nam się uda pogadac

Gość luis
Oj AGNESSSSSS coraz rzadziej tu zaglądasz

Gość luis
Przeleciałam się po innych tematach po topiku na którym się poznałyśmy kręci się tam troche znajomych wejdż wreszcie pogadac bym chciała

Gość luis
Zaglądnę tu o 20

LUIS DROGA KOLEZANKO MOJA OBECNOSC NIE BYLA PLANOWANA, maz moj zorganizowal z okazji walentynek wyjazd w gory.Bylo super ,kupe smiechu (probowalam uczyc sie jazdy na nartach). Jakos niemoge sie do tego sportu przekonac,ale nie chcialam mezowi humoru psuc(w koncu musial sie niezle nagimnastykowac zeznalezieniem pokoju itp.),takze trzymalam jezyk za zebami.Ale mimo wszystko bylo calkiem milo.W drodze powrotnej zachaczylismy u meza siostry 17.02 miala urodziny takze zalapalismy sie na impreze u NIEJ.Do domu wrocilismy wczoraj po obiedzie i dzisiaj caly dzien pranie ,sprzatanie itd.Bogu dzieki ,ze Moj malzonek dzisiaj w pracy(TERMINY GONIA) i pod Jego nieobecnosc troche sie tego nazbieralo MUSI TROCHE POJEZDZIC DZISIAJ PO BUDOWACH I ZOBACZYC JAK SIE PRACE POSUWAJA. Na mnie czeka jutro wyjazd do firmy sprawdzic poczte,odsluchac aut.sek. i takie tam pierdolki. Luis napisz jak tobie uplynal czas(OPRUCZ PRACY)???? JAK TAM 350 :::: SPRAWY SIE MAJA,DZISIAJ PONIEDZIALEK PEWNIE eSeMeSki dzis wymieniacie.Mam nadzieje ,ze sie odezwiesz. NA TAMTYM TOPIKU NIEWIELE SIE DZIEJE ;COS SLABO SIE DZIEWCZYNA PISZE:::::

Gość jjgii9uttgjizullbkpjzkihgfd

Gość luis
Zazdroszczę Ci tego wyjazdu ja narazie tylko praca praca a moje walentynki w tym roku spędzaliśmy osobno to znaczy ja siedziałam z koleżanką a mój mąż z jej mężem - inaczej ale było fajnie .A co do 350 km to piszemy oj piszemy ostatnio musiałam biedaka ostro pocieszac bo miał strasznego doła .ma te dobre strony że możemy się sobie pożalic i pocieszyc bez żadnych krępacji .Nie mogę się doczekac kiedy uda nam się na siebie wpaśc pozdrowionka a może teraz jesteś

LUIS JUTRO POSTARAM SIE BYC O 19 ,TO MOZE UDA NAM SIE TROSZKE POPLOTKOWAC.DO JUTRA POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE:

Gość gjhrtuz58zuzk5u0i9
heloooooooo czy jest tu ktos czy wszyscy spia

Gość ja jestem a co

Luis moze zauwazylas.ze tamten topik zniknal,ale juz w tej chwili pojawil sie nowy tez sie tak nazywa i autor ten sam. Zerkne tu pozniej ,moze sie wreszcie na siebie zetkniemy