Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna_kobitka ale sama

coraz trudniej o faceta!!!

Polecane posty

Gość fajna_kobitka ale sama

nie uwazacie ze coraz ciezej o fajnego faceta? praktycznie szanse maleja

hmm.. no trudno jest, ale wciąż jest sporo tych fajnych.

Gość poila
nigdy nie miałem dziewczyny ty weź ty się zastanów, co ty mówisz!!!

Nigdy nie miałem dziewczyny 23 :P pewnie jestes strasznie wybredny ? ...

Gość poila
raz piszesz, że jesteś przystojny, raz że nie za bardzo, ciągle mówisz, że szukasz dziewczyny, ale twoja "inność" je odstrasza... sama się zaplątałam, już nie wiem o czym mówię, ale wiedz że to co chciałam ci powiedzieć było bardzo ważne i wyciągnij z tego wnioski!!!

Nigdy nie miałem dziewczyny 23 studiujesz, pracujesz ? .. ;) ... napisz cos o sobie ...

Gość juopy
nie trudno

Ja nigdy nie mówiłem, że jestem \"nie za bardzo przystojny\". Mam nadzieję, że nie mylisz mnie (w przeciwieństwie do niektórych osób) z Tomkiem 1982, TMT, Stańczykiem, =ja=, a ja mam 25 lat Ja jestem za to: przystojny wysoki bardzo inteligentny, co zostało udowodnione naukowo kulturalny romantyczny pomysłowy bogaty (ale to po rodzicach więc się nie bardzo liczy) Poza tym mam pare wad np jestem zbyt wrażliwy i kiedy nic mnie nie motywuje to leniwy ale podobno to nie są duże wady...tak mi mówiono...;) Poza tym jestem raczej skromny choć w ogóle to jak pewnie wiesz trudno opisać mnie w skrócie, gdyż mam bardzo wiele cech;)

Gość poila
oj, bo zaraz ci przypomnę topic na którym mówisz, że z urodą u ciebie nie bardzo!!!

Gość klemensXV
nie łatwo znaleźć ani fajnego chlopaka ani fajnej dziewczyny. a tych ladnych dziewczyn faceci sie boja :D

Nie licz na to , że porzadna dziewczyna Cie poderwie :D ... Sam musisz działać ! ...

Gość poila
a poza tym ktoś kto ma tyle kasy co ty nie może być nieśmiały. znam takich cwaniaków w podobnych do ciebie, myślą że są najfajniejsi, ale mnie nie nabierzesz.

poila Jak ja Cię nabieram, bo nie bardzo rozumiem:)? PEwnie chcesz powiedzieć, że jedno z moich stwierdzeń jest fałszywe. Albo odnośnie bycia bogatym albo odnośnie tego, że nie mam dziewczyny. Jednak wszystkie są prawdziwe więc mi naprawdę trudno zgadnąć, które wydaje Ci się fałszywe....:)

Gość Sennna
Dlaczego ładnych kobiet faceci sie boja??? :(

Gość poila
fałszywa wydaje mi się cała twoja postać. wiesz co mam na myśli?

Co do nieśmiałości. Z moją nieśmiałością to jest różnie. W zasadzie u mnie nie chodzi tak dokładnie o czysta nieśmiałość, gdyż wyobraź sobie, że potrafię się zachowywać wręcz prowokacyjnie i to nie tylko w internecie:) Ja jestem raczej bardzo uparty i przez to np obrażam się na pewne zasady rządzące światem i uparcie w tym trwam. Np na to, że to chłopaki maja podrywac dziewczyny a nie odwrotnie. Tak fajnie jest być podrywanym:):):):) No i pare innych rzeczy:)

w sumie .. tez jestem \"idealna\" :D a nikt nie stara sie o moje względy :P .. hihihi ...

O kurczę. Znaczy się, że posądzasz mnie o to, że Nigdy nie miałem dziewczyny 23 wcale nie istnieje? Że jest to tylko wykreowana przeze mnie postać?:) Dobre!!!;) No cóż nie jest to jednak niestety NIESTETY!!!;) prawdą;) Fajnie jak by tak było tylko komu by się chciało tyle czasu. Pomyśl;)

Gość klemensXV
freja-> nie ma ideałów :P