Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna_mlodziutka

moezecie mi wyjasnic o co mu ku.... chodzi? bo ja nie rozumieiem nic a nic!

Polecane posty

Gość naiwna_mlodziutka

Milczal 3 tyg, w koncu zadzwonilam aby sie dowiedziec, ze tak on chce byc sam ze soba, ze musi teraz wiele spraw przemyslec, unikal mnie bo nie wiedzial co mi powiedziec. Ok, unioslam sie honorem i juz nie dzwonilam nic a nic. On dzwoni po tygodniu i niby nigdy nic zaczyna mila rozmowe i sle smsy ... syndrom psa ogrodnika? przeciez chcial odejsc, milczal, unikal mnie wiec po co znowu jego tlefon? no doradzcie mlodej naiwnej co ma zrobic...

Gość kłujka
olać

Gość osrać

Gość Dziubdziuś3232
Chodzi mu o to żeby móc do kogo się odezwać, dopóki nie znajdzie sobie innej. Nie znam do końca sytuacji ale tak mi się wydaje. Mój ex pisze do mnie od trzech lat cholera wie po co jakieś sentymentalne bzdety. Mimo że ma dziewczyne od jakiegoś roku. Pisze że nie chce mnie stracić, że jestem dla niego ważna i takie tam..tylko jakie to ma znaczenie??? Żadne, więc trzeba olewać sikiem prostym

Gość onirobiąsobie z Was wafla
:o

Gość tak sie zastanawiam tylko...
jak widze na swoj sposob podobna sytuacje mialam ah ci faceci, zle z nimi, a bez nich jeszcze gorzej

Gość olivieeska
ja mam, tylko że mój ćpa

Gość bo faceci tak mają a baby sie
czepiają

Gość dzidzia5
Zgadzam sie z Dziubdziuiem :O Moj byly z ktorym widzialam sie jakies 3 lata temu wciaz do mnie dzwoni i pisze :O Mial przez rok dziewczyne to mniej pisal a teraz znowu jest sam i ciagle dzwoni (w dodatku z londynu (wiec mi glupio ze jeszze kase traci) i pyta czy jestem sama i czy moze przyjechac :O Ja nie odbieram ale wtedy on dzwoni z zastrzezonego :O i tak w kolko - mam go serdecznie dosc! Nie wiem jak u ciebie jest ale mozliwe ze wlasnie dlatego ze nie ma kogos innego wydzwania do ciebie :O

Gość -być może...
spotkał inną, chciał być z nią więc Ciebie odstawił na bok, ale ta druga poznała jaki z niego palant i go olała, więc teraz on chce wrócić do Ciebie

Gość ile byliscie razem/

Nie jesteś już dla niego ważna. Tak mi się wydaje. Od Ciebie zależy, czy masz ochotę to ciągnąć wiedząc, że tak jest.

Gość dzidzia5
Za czym zatęsknimy?

Gość XDDDDDDDDDDDDDD
__taki jeden :D:D:D za kim niby?:D:D

Gość Dziubdziuś3232
A niby za czym tęsknić?? Pewnie że było fajnie ale w tej chwili za nic nie chciałabym być na miejscu jego obecnej dziewczyny. Niech się wali. I Tobie młoda też życzę takiego podejścia. Nawet o największym uczuciu można zapomnieć. Może nie całekiem do końca i zupełnie ale na tyle żeby normalnie żyć. Wystarczy myśleć o sobie i szukać miłości gdzie indziej:)