Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydepilowana_anna

znów depilacja intymna - ale chodzi o coś innego...

Polecane posty

Gość wydepilowana_anna

a mianowicie o to, że jak się wydepiluję (robie to kremem do depilacji bo po maszynce mam problem z wrastaniem włosków) to niby jest ok, ale problemem są czarne kropeczki tj włosy widoczne pod skórą, i troche one drapią. Nie moge jakos tego zrobić tak na gładko... Macie jakieś sensowne rady? Dziękuje za odp!

Gość tezMamTenProblem
wznamwiam. tez mam ten proble. te kropki to nawet na drugi dzien juz sa, poza ty od golenia robia mi sie czerwone krosty, a niektore zamieniaja sie w syfki...strasznie to wyglada... kremow nie probowałm ani wosku....to jest lepsze?? pomocy

Gość jgkjgk
nie zbieraj kremu pod wlos tylko z włosem

Gość problemik... /
mam pytanie,depiluje bikini depilatorem i od tego chyba zrobił mi się taki mały guzek. W środku jest jakby wrastający włos. Boli nawet jak dotykam. Można coś z tym zrobić? Mam to od jakiegoś czasu.od miesiąca może... :(

tez miałam taki guzek przez ok 3 miesiące niewiedziałam że to włos wrasta. W końcu rozmasowałam w palcach ten guzek wzięlam zdezynfekowaną igłę taką jak do strzykawki , przebiłam ten guzek. Wyszła z niego taka biała wydzielina jak np. z pryszcza a wniej był już sporawy włos zwinięty w sprężynkę. wyrwałam go penseta posmarowałam rankę spirytusem i było ok. Od tamtej pory nie zdarzyło mi się to.

Gość echcccccccccccccc
facetem lepiej być...

Gość Marcelinkaaa
lepiej depilować się woskiem , trochę boli ale po kilku razach wpada się w rutynę . Jak nie robiłaś tego wcześniej idz do gabinetu kosmetycznego podpatrz jak to robi kosmetyczka , potem wprowadz to w życie.