Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika90210

Laski chyba oszalały. jestem w szoku

Polecane posty

Gość mika90210

Witam. Prowadzę solarium od kilku lat i nie ukrywam interes idzie swietnie bo bardzo duzo osób z niego korzysta. Jednak nie wszyscy z solarium u mnie mogą z opalania skorzystać. Ostatnio zdarza się że ja i moje pracownice odmawiamy usługi. Bardzo często nawiedzaja nas tanorektyczki. kiedyś był tu taki topik o wyborach miss solarium, kobiety które chcą sie u mnie opalic czasem wygądają jeszcze gorzej( takim odmawiamy). Dzisiaj odmówiłam kobiecie w ZAAWANSOWANEJ CIĄŻY, na oko 7- 8 miesiąc. Byłam w totalnym szoku. jak mozna się naswietlac w solarium mając bobaska pod sercem. a co gorsze kobieta ta była całkiem mocno opalona przez solarium, więc ktos jej jednak pozwolił na opalanie i to nie raz. Opamiętajcie się kobiety bo przez was zawału dostanę. słowo daje jeszcze jedna kobieta w ciąży do mnie przyjdzie a interes zamykam.

Gość ja powiem tak
to dobrze ze masz mozg i nie lecisz tylko na zarobek

Gość no no no no no no
msz racje kobieto......ta w ciązy przesadziła, jakas nieuswiadomiona pewnie. byłam 4 razy w zyciu przed sylwkiem w solarium i mam opalenizne jaką chciałama, ale niektore babki naprawde z tym przesadzaja,.......znajoma która była zawwsze biała jak sciana, wygląda teraz jak zjarana mulatka.plecy wygladja najgorzej.i tak nienautarnie bleee

Gość mika90210
dodam ze sama z solarium nie korzystam, uwazam to za bardzo niezdrowe. A jeśli chodzi o to że odmawiam. Gdybym pozwoliła tej cięzarnej na opalanie to ona później może mnie podac do sądu( no bo ona nie wiedziała że to szkodzi a ja przeciez miałam szkolenia w tej dziedzinie). Kazdy, komu solarium powaznie zaszkodziło, może podac jego właściela( lub pracownika) do sądu.

ja mam np sniada karnacje,ciemne wlosy,a mi babka nie pozwolila na 12 minut wejsc...:(czemu>??

Gość mika90210
może źle oceniła Twoja cere( może uznała że ta ciemna karnacja to po solarium- takie niedouczone też się zdarzają) moze masz na ciele jakieś sporawe znamiona, pieprzyki uznała że 12 min to dla ciebie za dużo. Nie wiem, czasami wystarczy jedno spojrzenie na klienta i juz wiadomo że opalac się nie powinien

Buuu, ja już nigdy nie pójde na solarium, chyba zaczełam popadać z jednej skrajności w drugą, kiedys jak głupia chodziłam dziś już wogóle, bo zniszczyłam skórę... teraz jestem blada i codziennie rano nakładam krem z filtrem. ale prawde mówiąc jak mi mówiono o tym, że solarium niszczy skórę to nie wierzyłam no i mam za swoje... ale za to jak byłam w ciązy to mi nie przyszło nawet do głowy zeby isc na solarke...

hmm...no mam na czole 2 male pieprzyki i trudno nie sprzeczalam sie z nia i poslzam na 8 minut...a slyszalam tez teorie ze moze mnie nie wpuscila na 12 minut bo lampy byly tak nagrzane(bylo kolo 18)...czy to ma jakies znaczenie??

Gość masiarena
jestem blada i bardzo chciałabym isć do solarium. jednak muszę uważać bo moge dostać paraliżu twarzy i nie mogę mieć nawiewu. ile moge posiedzieć za pierwszym razem bez nawiewu i bladej cerze?

Gość eeeeeeueueueueueue
wy tutaj rozmawiacieo 12 minutach, ze to za duzo ... znam dziewczyne ktora raz w tygodniu chodzi na 20 minut, ta to ma dopiero nasrane, a jej to chyba raczej nimk nie odmówił bo jest dziewczyną faceta ktory prowadzi knajpe dodam ze dostala raka skóry (nie wiem czy po solarium), wyszła z tego ale strasznie wrzało w naszym małym miasteczku