Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwątpionaaa

Problem oralny natury trudnej

Polecane posty

Gość zwątpionaaa

Jestem dziewicą waginalną, na razie chętnie i żwawo ob.cią.gam z po.łyki.em (piszę serio). Ostatnio miałam dłutowane 8., po tym zabiegu pozostał mi szczękościsk, mogę otworzyć buzię tylko na 1/3 (cienkiego bana nie włożę ni kija, bo za mało miejsca). Jutro przyjeżdża mój chłopak, tak pragne zrobić mu loda z wytryskiem w gardziołko, ale po prostu nie dam rady tak otworzyć paszczy . Ten stan może potrwać jeszcze parę dni/tyg. Nie wiem co począć. Faceci, uwierzylibyście lasce, gdyby wam powiedziała, że nie da zrobić wam loda, bo nie może otworzyć tak szeroko buzi ???

Gość gość
Gdzies to dzis czytalam...niech dobrze pomysle, gdzie......:classic_cool:

Gość zwątpionaaa
vlad smamuję :O

Gość gość
a no spamuje, trzeba poczekac....obstawiam, ze za 45 minut mu sie znudzi 🖐️

Gość drongal
takie jest życie bejbe, zrozumie albo i nie. a co? jesli mu nie obciągniesz to cie rzuci? niech ci wepcha na chama, powinno mu sie spodobac-jestes ciasniejsza i bedziesz wrzeszczec-pomysli ze z rozkoszy :P

Gość zwątpionaaa
no może nie rzuci, ale pewnie nie będzie zachwycony :O. Ja zresztą też nie. Nie wepchnie na chama, bo mi się stawy rzuchwowo skroniowe zablokowały, nic ich nie ruszy, chyba że pękną (no nie wiem, czy z haczenia zębami byłbyś zadowolony :classic_cool: ). ci.pki nie chcę mu jeszcze dać, a ręką, to tak pretensjonalnie :P.

Gość drongal
to łomem najpierw :P

Gość drongal
dobra z ciebie laska-a moze za dobra,az tak bardzo chcesz mu dogodzic...ehh jesli mysli o tobie powaznie to napwno sie nie zrazi-musialby byc burakiem.

Gość zwątpionaaa
eh, nie wiedzieliśmy się tyle 😭, a tu zonk. Ten stan może się utrzymywać nawet parę m-cy :O. Jasne, że chcę mu dogadzać, on robi to i tak lepiej :P i większej ilości, ja się dopiero uczę, poza tym, strasznie mi się podoba lodzik z wytryskiem do buzi (się odnalazłam;) ) ostatnio przy nim dostałam orgazmu :D

Gość listonoszzz
Skąd się biorą takie dziewczyny jak Ty? Bo jeszcze nie spotkałem.

Gość glos rozsadku
A kreca sie tu i tam :classic_cool: