Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorooowitka

Choruje na ZZSK ... Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość chorooowitka

Witajcie. Mam takie pystanie czy któraś /yś z was ma zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa? Jak długo wam się to ciągnie. Czy jest to choroba do końca wyleczalna. No i jak wam się z nią żyje. Mnie pare razy dziennie sztywnieją nogi bardzo mocno (kręgosłup uciska na nerwy) mam bardzo krzywy kręgosłup. Gdy chcę poruszyć nogami strasznie boli. Mija po około 3 minutach w całkowitym bezruchu calego ciala. Lecze sie Movalis i niedługo zaczynam zabiegi. Ultradzwieki i termofil-nie jestem pewna drugiej nazwy. Dziękuje za kazda odpowiedz.

Gość chorooowitka
prosze o pomoc. :(

Gość chcorwitkaa
ponawiam prozbe

Gość hyhyhyhy
ja choruje na ESKK

Gość hyhyhy
co to jest?

Gość fizjoterapia
Witaj !! Jestem fizjoterapeutka, spotkalam sie z pacjentami ktorzy maja ta chorobe. Pewnie przegladalas juz w internecie artykuly na ten temat ZZSK , a jezeli nie to polecam .....jest pare stron wartych przeczytania. Ogolnie w tej chorobie najlepszym lekarstwem jest ruch . Czy mialas prowadzona rehabilitacje?? Jeżeli tak, to na czym ona polegala?? Pozdrawiam

Gość chorowitka
Nie mialam jeszcze rechabilitacji. Teraz tylko zabiegi będe miala ultradzwieki i cos jeszcze. Ale ja sie duzo ruszam. Jezdze na łyżworolkach od dziecka po pare godizn dziennie.

Gość do fizjoterapeutki
czy znasz moze jakies cwiczenia na wydluzenia ciala?

Gość DO CHROWITEJ
Wejdz na internet i wpisz Forum ZZSK tam mozena podyskutowac i sie duzo dowiedziec o ZZSK od chorych

hej. moj bardzo dobry przyjaciel choruje od 18-go roku życia, teraz ma 34...choroba postępuję, ale wszystko zależy jak wcześnie została wykryta, nie można uogólniać każdy przechodzi trochę inaczej. Grunt by trafić na dobrego lekarza

Gość DO CHROWITEJ
Wejdz na Google wpisz forum zzsk albo na strone; http:free4web.pl/3/?9347 jest to strona forum ZZSK.

Gość gość
mam do odsprzedania 6 opakowań Movalisu po 20 tabletek i 3 opakowania po 10. Mnie dla odmiany nie pomaga usmiech.gif kasia.maliniak@inter ia.pl