Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaś2008

koszt wesela

Polecane posty

Gość michaś2008

Witam Jaki jest przybliżony koszt wesela na osobę? mówię tu o koszcie księdza, kapeli, sali, jedzenia, wódki, fotografa, kamerzysty itp? i potem to uśredniając na osobę? około 150 zł?

Gość pumeksol
no dokladnie. mysle ze kolo 250-300 to wychodzi

za ksiedza place 1200zl kapela 3000 wodka jak narazie 2500 fotograf i kamera 1600 obraczki 790 zaproszenia 150zl place w lokalu 93zl za osobe. nie drogo co?:) suknia 1500

za ksiedza place 1200zl, kapela 3000, wodka jak narazie 2500, fotograf i kamera 1600, obraczki 790, zaproszenia 150zl, place w lokalu 93zl za osobe. nie drogo co? suknia 1500

Aż sobie to z ciekawości policzyłam. ;) Za same te rzeczy co powiedziałaś wyszło mi 750zł/osoba a za całość kosztów wyszło mi 1335zł. Liczę cały czas bez ubrań, ale my mamy dość duży budżet. Myślę, że tak jakbyś chciała niezłe produkty i usługi ze średniej półki to pewnie koło 500zł/osoba wyjdzie.

Gość 28 000 / 90
koszt za osobę

Gość magdakwadrat
nooo 40 tyś to tak standardowo na 100 osób, 150 osób to już jakieś 50-60 tyś PLN moim zdaniem , jeszcze zależy w jakim standardzie...spore upusty potrafią wygospodarować wedding plenerzy, bo znają rynek, więc polecam:)