Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia....

Erekcja sutków

Polecane posty

Gość gusia....

wczoraj miałam mila noc z moim facetem. Calowal mnie i drapal broda po sutkach co bylo oczywiscie bardzo podniacajace. Czy to mozliwe zebym mialam erekcje sutkoww, bo chyba z bich cos wyplynelo. Nigdy wczesniej nie mialam czegos takiego. Prosze o odp :)

Gość diudka
wypłynęło? o kujwa! idx do lekarza , to moze być niestety objaw brdzo powaznej choroby. Mysle jednak , zo to co niby wypłynęło , to nie wypłynęlo tylko pewnie , to byl wasz splatany pot.pozdr

Gość jajopajo
znalazłam to na str internetowe, przeczytaj Delikatne ściskanie, ssanie i lizanie piersi może, bez względu na ich wielkość, dostarczać bardzo przyjemnych doznań. Podobnie jak w genitaliach, znajdują się w nich liczne zakończenia nerwowe połączone z ośrodkami w mózgu kontrolującymi emocje i rozkosz. W stanie podniecenia seksualnego następuje erekcja sutków, a piersi powiększają się i niekiedy lekko różowieją. Pieszczenie piersi polega na pocieraniu dłonią sutków, a następnie ostrożnym ściskaniu ich palcami. Można też delikatnie lizać je lub tylko muskać językiem, a także ssać. Bardzo przyjemne dla obojga partnerów jest również pocieranie członkiem o piersi i sutki.

Gość fan minet
Chetnie possam sutki ustami i delikatnie pogryze.Nawet zrobie minete.729122229 dyskretny

Gość gusia....
wiem co to było brał mnie na hiszpana

Gość gusia....
bo nie wiem czy napisalam wystarczajaco jasno ale ta broda to byly wlosy na jego jajach

Gość grześ były prezes
miałem wczoraj erekcję z nosa,to się liczy?