Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiksi23

WLOSY NA BRZUCHU - CO ROBIC???

Polecane posty

witam! czy ktos z was ma wlosy wzdloz lini do pepka? mam na mysli takie okropne czarne i dlugie - ja mam...to jest okropne. no i teraz nie wiem czy zbierac na laserowa depilacje czy moze to wina nadmIaru testosteronu? w ogole mam srednio ciemno karnacje i jestem brunetka, no i te wlosy mnie doprpwadzaja do szalu. Zazwyczaj je woskowalam od kilku lat.ale przeziez tak nie mozna do KONCA ZYCIA!!!?

Gość tez tak mama

Gość janoszczapke
jesli chcesz isc na laser trzeba miec ciemne wlosy, ale jasną karnację. tylko jasna

Gość jaaaaaaaaaaa tez
niestety je mam!!!!!!!!!! i musze przyznac ze ja je gole... heh :( wiem moze dla niektorych byc to smieszne.. ale dla mnie uwierzcie nie jest.. musze sie ich pozbywac gdy chce isc na impreze w troszke krotszej bluzce.. bo tak to nie jest fajny widok..:(

Gość blown
a ja wyrywam i tyle.. przeciez jak sie goli to odrastaja takie kujace:i i grube:o blehh

Gość higgufgf
rozjaśniam woda uteniona

Gość no jak sie
goli je ciagle to nie widac jakie rosna.. heh.. poza tym... wolalabym jakies plastry by popzbyc sie tego na dluzej

Gość a ta woda
utleniona to jak robisz?? slyszalam o tym, ale napisz cos wiecej

nie utleniona tylko preprat sally hensen jest lepszy bo szybciej dziala i jest do tego przeznaczony, tylko ze drogii bo kosztuje ok 50zl. Oglolnie to ja jestem juz zalamna tym tematem, to wina hormonow penie. ale jak sa dzieczyny ktore maja te wlosy miekkie i krotkie to wystarczy ze rozjasnia, nato miast w moim wypadku to jest taka maskara, ze w koncu powiem o tym lekarzowi. wstydzilam sie wczesniej. no ale juz mam dosyc, to pewnie hormony.

Gość a mojej koleżance kiedyś
ginekolog palnął taką uwagę: ojej, ale pani ma męski zarost:O To było właśnie na temat tych włosów pod pępkiem:o Co za burak:o

Gość alliya_mak
mnie też męczy ten temat już od kilku lat... jak na razie wyrywam poszczególne włoski, ale w efekcie na 100% pozbędę się ich laserowo, bo ile można z nimi walczyć. dodatkowo mam pojedynczy np. na szyi i piersiach... :( jakiś koszmar!!!

Gość aliama
a ja walczę z nimi przy pomocy depilatora i są rzeczywiście słabsze i takie cienkie. I już nie są takim problemem. A testosteron mam w normie tyle,że pdchodzi pod nawyższą normę. Mam też mocno owłosione uda. I też walczę z tym depilatorem. Już do bólu powoli się przyzwycziłam. Maszynką nie radzę nikomu golić, bo włosy się wtedy strasznie wzmacniają

Gość Taka jednaaa
tez tak mam, zazwyczaj używam wody utlenionej, a jka jest jakiś dłuzszy i cimniejszy to fruu go penseta!