Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vobis

chłopczyk czy dziewczynka

Polecane posty

Gość vobis

witam wszystkich!!! chciałam Was zapytac w którym miesiącu Wasz lekarz zdradził Wam czy w brzuszi jest chłopczyk czy dziewczynka :-). Ja jestem juz prawie w końcu 5 miesiąca i jeszcze nic nie wiemy....

Gość to straszne co piszesz
:O :O :O :O

Gość vobis
hmm straszne co pisze???? nie rozumiem. ja tylko pytam w którym miesiącu ciąży dowiedzieliście sie cczy na swiat przyjdzie chlopczyk czy dziewczynka.

Gość vobis
dzięki Paulka 123 :-)

Gość vobis
mnie lekarz powiedział poprostu ze nie zawsze dzidzia chce pokazac co tam ma hihi. powodzenia w ostatnich tygodniach.

Ja miałam usg w 18 tygodniu i wyszła dziewczynka. Potem na kolejnym w 6 miesiącu wyszedł chłopak i chłopak się urodził. Ale to było 7 lat temu, teraz jest dużo czulszy sprzęt choc jak bobas się żle obróci to go niestety nie podejrzysz.

Gość to straszne co piszesz
o to BRZUSI mi chodziło :O :O wy to macie określenia :O jak nie FASOLCIA to znowu jakiś BRZUSI :O

mojej kuzynce (rodziła 2 lata temu) od 5 msca mowili, że dziewczynka no więc w rozmowach było, że julka to julka tamto, kupowanie sukieneczek itd urodził się Maks i kuzynka przez 2 msce nie wzięła go na ręce nie wiem czy to depresja czy co ale w każdym razie miała ataki histerii i wszystkim mowila że jej dziecko podmienili w szpitalu (miala cesarke wiec zaraz po porodzie nie widziala dziecka) dzis maks ma 2 latka a ona robi wszystko zeby sie nim nie zajmowac :O smutne ale prawdziwe

Ja sie dowiedzialam w 16tc ze chlopczyk. Teraz jestem w 31tc i nadal w brzuchu mam synka :)

Gość marta87h
mi lekarz powiedzial w 5 miesiacu ze dziewczynka.Teraz jestem w 38 tygodniu ciazy i nadal sie potwierdza pozdrawiam

Ja dowiedziałam sie w 16 tyg ze to bedzie dziewczynka i jest dziewczynka chociaz wszyscy znajomi mowili ze urodze chlopca.