Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eszira

farbowanie z ciemnych na blond

Polecane posty

witam serdecznie, nie wiem czy to tutaj rozpoczyna się takie tematy:) Zwykle siedzę na forum \"dzieciowym\" :) jako, że córcia pochłania mi najwięcej czasu, ale czas zrobić coś dla siebie! I właśnie to \"coś\" to zmiana kolorów włosów. Jestem naturalną brunetką, marzą mi się blond włoski. Czy któraś z Was farbowała i dobrze to wyszło? Z ciemnych włosów chyba ciężko tak za jednym razem tak sporo odcieni rozjaśnić? Nie chciałabym żeby wyszły żółte ani siwe tylko coś takiego miodowego. Możecie polecić jakąś farbę? Czy lepiej wybrać się do fryzjera? Pozdrawiam

Gość anastazjaalicja
Ja na twoim miejcsu poszlabym do fryzjera i zrobilabym sobie nie blad na calych wlosach tylko duzo pasemek,bo po pierwsze nie zniszczysz sobie tak wlosow a po drugie nie bedzie tak szybko widac odrostow a widac je juz po okolo 2 tygodniach wiem cos o tym,bo kiedys tez tak zrobilam pofarbowalam sobie wlosy na blad dosc,ze sie zrobily nieciekawe w dotyku,wiecej wypadaly to jeszcze odrosty wygladaly brzydko,a musze dodac,ze nie bylam w byle jakim salonie fryzjerskim.mam nadzieje,ze posluchasz mojej dobrej rady.pozdrowionka.Maria.

dziękuje bardzo za odpowiedz, a jeśli możesz powiedz mi proszę, czy teraz masz blond włosy czy wróciłaś do ciemniejszych?

Gość anastazjaalicja
Hej ze wzgledu,ze mam bardzo duzo siwych wlosow mam zrobione dwa kolory czekolade i blad.Jeszcze rok temu mialam kolor rudy,ale mi sie znudzil,bo na ten kolor farbowalam wlosy kilka lat.Mam prosbe jak sie zdecydujesz napisz co postanowilas zrobic ze swoimi wlosami.pozrdrawiam.

witam :) podziele się swoimi doświadczeniami :) też mam naturalne czarne włosy i zawsze marzyłam o blondzie, niestety włosy rozjaśniała mi koleżanka, farbami do rozjasniania i zniszczyłam strasznie włosy choc blond wyszedł chyba za 5 razem nakładania farby. potem poszłam do fryzjera obcięłam dość duzo końcówki, zrobiłam dwukolorowe pasemka brązowo-blond i dopiero potem sama farbowałam odrosty. polecam farbe z palete o kolorze platynowy blond (ale racze wychodzi jasny kolor- nieee miodowy). po tym kilkuletnim doświadczeniu wróciłam do ciemnego koloru choć przyznam że znowu kusi mnie zrobić jasne ze względu na siwe odrosty :( pozdrawiam i życze dobrej decyzji bo latwo zniszczyć włosy a gorzej się czeka aż odrosną ;)

dziękuje dziewczyny, czekam na jeszcze jakieś perypetie znudzonych brunetek:)