Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuniaa

Może to dziwne, ale pupa mojego dziecka toleruje tylko pieluchy firmy Pampers

Polecane posty

Gość mamuniaa

Wielokrotnie próbowałam zaoszczędzić na pieluszkach i kupowałam inne np. z Lidla, Biedronki, Tesco, Huggies itp. ale za każdym razem pupa dziecka była odparzona i musiałam wracać do Pampersów:( Mój synek bardzo często pije mleczko przez co kilkanaście razy dziennie się wypróżnia i tych pieluch zużywam naprawdę ogromne ilości. Znacie pieluchy podobne do Pampersów, które ewentualnie mogłabym przetestować?

Gość znam to znam to
ja mam identyczny problem no coz mamy dwa wyjscia uzywac dalej pampersow albo nauczyc robic do nocniczka :) pozdrawiam

Gość anulka damulka
Możecie jeszcze stosować tetrę

Gość mamuniaa
dzięki za odpowiedź. Mój synuś ma dopiero 6 m-cy, na nocnik jest jeszcze za wcześnie. Właśnie wróciłam do pracy, więc tetra odpada, nie miałabym kiedy tego prać. Ciągle testuję jakieś nowe pieluszki, a potem i tak oddaje je koleżance ( o dziwo jej maleństwo toleruje wszystkie pieluszki). Nie chodzi o to, że oszczędzam na własnym dziecku, ale najdroższe pieluszki+częste sikanie=cała moja pensja.

Gość iwonka d-_-b
witam ja mam to samo i wiem jaki to koszt :( moja dzidzia tez miala caly czas odparzona pupke.a pampersy nie dosci ze sa drogie to numeracja jest do okropna ni jest bardzo ciezko dobrac pampersy.

polecam pieluszki z rossmana! są bardzo podobne do pampersów, tańsze, a o wiele lepsze według mnie :) tylko koniecznie te w fioletowych opakowaniach!