Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimekkk

Do samotnych matek i tych ......po rozwodzie

Polecane posty

Gość anonimekkk

Witam Wszystkie samotne mamusie i te rowniez po rozwodzie , bo do WAs glownie bedzie skierowane moje pytanie. Jestem mezadka i mamy dziecko 10 mies. ale zanosi sie na rozwod. Moj maz mowi ze kocha nasze dziecko ( w co nie watpie )i kochcha mnie .Jednak zycie dnia codziennego pokazuje ze jest inaczej , przynajmniej z jego miloscia do mnie. Rozmawialismy juz wiele razy ale to do niczego nie prowadzi , jest wiele klotni i awantur ......rozmawialismy rowniez o rozwodzie (on nie chce oczywiscie ) ale ja nie potrafie tak dalej zyc i nie chce aby na to wszystko patrzylo moje dziecko . Rozstanie - to kwestia czasu . W zwiazku z tym mam pytanie , jaki jest stosunek Waszych mezczyzn , tatusiow , do WAszych dzieci , do Was ? czy te stosunki sa chlodne , czy przyjacielskie ? jak to wyglada ? Mam nadzieje ze nie jestem zbyt wscibska , nie chce wchodzic z buciorami w Wasze zycie .Jesli macie ochote to napiszcie . Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość stephan.e
a kto to jest mężadka?

Gość anonimekkkk
stephan - smieszny jestes mezatka - mialo byc

czesc nie wiem czy cie to zainteresuje ale jestem z mezczyzna po rozwodzie i powiem ci ze jego stosunki z byla zona sa rozne raz dobrze raz zle to zalezy wsumie od jej matki i od wysokosci sumy alimentow. Kocha swoje dzieci jest z nimi zrzyty ale juz nie tak gdyz mamy wlasne dziecko i sytuacja sie komplikuje dzieci sa strasznie zazdrosne o siebie. Wiem z tego comi mowil ze po rozwodzie dlugo nie mogli sie dogadac co wygladu swoich relacji a dzieci jak dzieci. Moze zdazyc sie tak sytuacja ze beda bardziej okazywac uczucia ojcu niz matce gdyz mniej z nim przebywaja to zalezy od twojego nastawienia dziecka w stosunko do ojca. moze masz domnie jakies konkretne pytania to chetnie ci odpowiem w miare moich mozliwosci. pozdrawiam

Gość złote przeboje
Jestem po rozwodzie. Mój ex na początku przychodził do dzieci co tydzień, potem co dwa, miesiąc, kilka miesięcy...Obecnie syn nie widział go pół roku. Pomyśleć, że szalał ze szczęścia gdy mały się urodził...

Gość anonimekkkk
BLUE- mozna zapytac w jakim wieku sa dzieci ? i jak maja stosunek do taty ?

Gość bbbbbbbbb
anonimekkk - jestem w podobnej sytuajci tyle że mój mąż powiedział że chce rozwodu. Mamy 7 miesięczne dziecko :(

Gość lisssa 111
witam to zależy od matki jakie kontakty dzieci będą miały z ojcem są takie co nie bronią wręcz zabiegają żeby te kontakty były częste i takie matki co zabraniają , utrudniają wręcz nie pozwalają przede wszystkim dlatego że w życiu faceta pojawiła się inna kobieta , czasami też zależy od faceta są tacy ojcowie którzy zabiegają o częste kontakty i tacy co nie mają takich potrzeb ale pamiętaj żadem facet nie ma takiego instynktu macierzyńskiego jak kobieta , i jak sobie ułoży życie a będzie szczęśliwy w drugim związku to zawsze na pierwszym miejscu postawi obecną rodzinę , obecną żonę i od niej też będzie dużo zależało , kiedyś powiedziała mi koleżanki matka że ojciec kocha dziecko dopóki kocha jego matkę --coś w ty jest