Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takiktos

a ja sie upijam

Polecane posty

to my chyba dzisiaj własnonożenie chodzić nie będziemy ;) na mnie oprócz winka musującego również drinki czekają. jakie robisz??

Gość kompulsywny obzartuch
cześć! ja się dołączam. mam wino chianti classico. Piję już nie sama, bo z wami, ale czy to i tak nie alkoholizm?

kombinuje ;) mam wodke, likier waniliowo-kokosowy i cos z tym musze zrobic... moze troche kakao dodam :)

zrobilam z kakao, rewelacja!! chce ktos sprobowac?? gloria, nie bede kroic ;)

ufff całe szczęście, w jednym kawałku całkiem mi nieźle ;) co robicie?? bo ja bajeruję kolegę na gg :D owszem spróbowałabym drinka Twojej produkcji bylem bym za daleko jechac nie musiała :P

ale Wy poważnie pijecie drinki? Dla mnie to za słodkie i za bardzo wali. Nie ma to jak wino wytrawne, czerwone. Kurcze, mam nadzieje że jednak nie jestem alkoholikiem, choć po ostatnim artykule w Polityce to już nie wiem (tytuł: mamo, nie pij!). Ja nie mam dzieci jeszcze, ale to nic nie zmienia... jak smakuje, takiktos?

Gość st
Ja będe mogła dołączyć do was dopiero w środę. Obawiam się że do tego czasu zabraknie wam alkoholu i zdrowia:)

Gość popieram popieram
d8:announce44:http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce7:comment57:Visit www.torrentazos.com the best web of music torrents!10:created by13:uTorrent/160013:creation datei1164025467e8:encoding5:UTF-84:infod6:lengthi81440122e4:name70:Gwen Stefani - The Sweet Escape (2006) - Pop .rar12:piece lengthi131072e6:pieces12440:ť dÍÉ“/ś§ďŻxď‘y̽޽ýś°ôĚ«ÝOSĄĹ”‘\¬ËĘí¬¨în™F…ꆋn˙Y¬ZIA=‹âcďAçr¦ýěËéŔŘţ/6jOhRI‰íݸ“ČśößBˇč“1»©V||>Éô;Ün›¦&î^ßy=Z X¬…ż0Ý÷¤Ć ±Ä"QX’$Ň6jĐŁA»¬F‹Q¨b°‡2üź|JL@5sg—Ó˙ß\[ĽË‘źt©9 2K,ad»ëĘGÎ[fŘ@–ŕ„ŞM郅•ô×rŹŃ9Gł%Q!¦ Á6ś©¬ŚRĎŹa"wőr¶”1Ó2|de(@n*Q›`CŇŇ!jŞg)é#=˙ľƒŮ€¸H¤nż»\É@śƒÝĐ…¤ľíO’ˆjŘO›­ÍKࣵ± ËíKC“m§›Ž™­l!óí”zh•CHfZwťČ±Îł8)ÎF¶č ^ ÂV˜TŠe»FŮZ­E`É?C0©nßO]Ůđ7Ó˛Ő4\ĽžóŠ kô÷;ť=ÇÚéĽŇ Š.sź†9ĺĘ{ ş™_ÂJ˙¸Y…'Ř]Aö­Â?nľĺ‹kâm“Č’Ą¶ŕ kęźCRę{š–(؆ˇÜ|çş;¦ ŞvÄJ&OŢˆłR*>2ůŞç›ĹôÍ Äą|ăĚ"›HźT˘±·NRJ;AÜřV ÍŐ= Ž˝akc.r`†K2|Ŕ-CÉzq"gŃšŹ ÚŇŢZ2.ă=Jˇx9ĎQęÜB*o3Hâ·Á~ŻĄ2 2[앆őa¬’$[ú|ŃR©ţ /AŐNTh·«ůoKĽpti˜‹č¨×‘?˜Ďl-Ö+“‰at|$]8ĹK´g'°7•Oł˘­Ŕ9 14•>†d&9ôé h/čž|.ÍęíÍ{ ¸ęą8ęĽFŻĐ3Őz¦SŢ{ž*Íϲ%Yď—’O°8dÎ_N-ŠűXŃ“Bţl±/• =Ń›4«´^ŢbíŽ=dx°2,k1Ř[f·”ÍQ·tă¤`˜ťń*Ś ŘHęŤˇÓ.—ycr{XťÝ@9s}âŰ•‘8®±¦˝Žq1Ń* /‡ĐâSU¦µJĚÄűüđţ~řěđ€jˆg! WĚ–„úŐ°ą]3úU±€8ŕó ÉÝQ"žćhCTŮrÔy¦vóť’ó_Ř˝7}B×2JćÉŰX!öŻmüMŠßPžű=ăbč‹í+ÖşwęńtC]Y˜›»7Aě𠹜ݮ7ŇOŇ–[oŚ7ňżŽdŞĎ˘î+T©®sÇćđZl:Ś5Uă(ĂÍVásX¶g ƒţŮXśŔK¸×IŞmF'ę´‚?Ş é+”çäđí[}äEhŻú}ĆgĎ ć°4–DŢAŚ !ţĐyZđ‹Ję_Ëy©ZZ;Ů5”ôuŢ1f Ř iwŞűhEöăä®ç5yĘ.›[/!Ö|×maLkDŞő¶űu ŕJiAî Ô.Ůż× ‡Ô›đᏦ§[óÜö4ĎXÝšCŞtsÍ2Ž=‰oJI0ˇ:­ŞĘy5|eçŘęýČ9żěóőq“bKűYY : 4öNô…’rk·ôÁVć.řۨďKô'µqÁ:Ł#éš`Ú'›®,Ńáˆ>nƒC€Ü¤üę1{ź]ßWiúKôWł«ö Ť˙•‰®Ú{ÍőýÂHo-WÝV;;ř\tćľ>EnĽ!í2VĘůwÝTöjFjl@ž¶ľr÷´5şFÇfľ?/źÁˇĽŚ93ţŻVŻâoĺ d»čtTî´ĹéLÔ §şoU5Jöĺá2scË\Jó[2(vŔĘ^·Ě MĆgç,yđaú$óŃ’0Ő Ü"iaĆ&IŮ«mwnýJôĐ÷ł}‚®^ú-Mű‘稈JO_Ľľz—LçF u»ö~ătűđBw ńúcČŢ ţcxxŘú©šcGÂűîM>`Ą.ŕó[Ol˝ĺŹB=P3ç)lÔÚ „ĹąSaçě_QP(e„HÚß> väX m»±­F§Ň´WJđlżO@öŃ{^;aaUÁmózăŹÜ áéBH^=G“ ĹÍđ×ÁńŃ«¤ŻÂz:î«–‘őÎöi ŃŞî ĚXćiÂeoސdşôcŔ›ƒµÖˇ˛yTEëĐw`~ËRײž ÇľPp]µ[i(č¤,vťĺFOBŃO®3ŮţđtŢđZ±qiXó^G=–băq‘°ŕ´®ŃŠ×Sa†|/pő ošßö'°łÔ(.Ü+íÇ‹— ZÝ2OůŔ××*°6Mˇo™0ňƒÄPęwł-!9Şé;»Ăj5°¬/Ž'¶î©™$Eö7=9ś¦­„ ®{rR–]°ZÉ8 ĆÄ·Y6X« … žsžÄ>8QŠk'¤ěţ :(ţsvd5áéJ•–ZÄŐ6?wAóŘ^Ƨ«Ź„’CFĎě%ô€j+]{ŕí:3u֐Y »—…·a‹ĎN0‰ ~Ť…!\͘bü#< Řlŕ xWőÁËrëkD­dηĘŻ™ĽČ¤—µś,„Ę7l ]ÍÇNľŃ“Ȳ¤ř•ŃDëšeÓk€Geš©tć¶P ;b†÷ Ť ¸zĚ hq†v¤ăIa„tľâ@/ mx—rˆy඿0ż®-‘ěuGk.ňNDi=ÄĽÎŃĽ6V#> ó"Ň€7Îm¶Żýţ…ÚAĂr'A>ÍŔ»21Ź 1M0†VNđ)˜Íđđťw0˛ĽőNÜw‹*&/čî^›§Ůć2üĽ#‰Í˙^şpÚĄ*QČx{5Ą4­ko÷QM:Ě)=KZ"Ý0p*§f˙#w9€·µÍYuËyćü˙OŃ3 W»÷7)ńgŐě)^Ű€|ĐsL@JJĹtýŇąęëh 2xŐţ˝+’–ĚÚHZ}\Č›ŕ˘ţýtü-`ČíŮ>š0¶‘…ÇĄ…&/éË(5C§&׊»|GmĺšvżM®¬ĘŤ˜řJ

kompulsywny , ja mam zamiar wypic drinka , jak tylko uporam się z winem. ja myślę, że to nie alkoholizm tylko szarość dnia codziennego no i weekendowego również

czesc Gloria. Witam i sie stukam z Toba. Ile w ogole macie lat dziewczyny? Mi trzy dychy stuknely w grudniu

ale czy wszystkie kobiety tak mają, czy jestem jakimś wybrykiem? kilka dni o rozstaniu, a ja sobie zrobiłam piękny makijaż i fryzurkę tylko po to, żeby sobie posiedzieć wieczorem przy komputerze... ;)

takiktos, wszystkieg najlepszego! Jestes juz w wieku balzakowskim, to najpiekniejszy wiek dla kobiety (w 21 wieku, bo 100 lat temu to by nam jakies 5 lat mlodosci zostalo:) ja Ciebie chyba znam z innego forum, ale nie jestem pewna czy to Ty

Gość to se siedź
pustaczko🖐️

brak powodu najlepszym powodem, czyż nie? właściwie to trudno powiedzieć... chyba mi źle na świecie...

Gloria, pije troche bo lubie, a troche zeby sie znieczulic w zwiazku z pewnymi problemami w zwiazku:) ale nie bede o nich teraz pisac, bo musze sobie sama z tym poradzic. A Ty?

to se siedz, do kogo skierowane te przemile slowa?