Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Czy warto zapuszczać włosy?

Polecane posty

[10.02] 19:10 nikitaaa Jestem w trakcie zapuszczania włosków i zaczynam mieć coraz więcej wąpliwości czy warto... Czy w krótszych fryzurkach nie wygląda się bardziej sexy? Mi się wydaje, że odsłonięta szyja u kobiety wygląda rewelacyjnie. Jakie jest Wasze zdanie? Długie czy krótkie( tzn. za uszko)??? [10.02] 19:26 *fajny* tylko długie włosy wygladaje sexy!!!!!! [10.02] 19:27 ciekwska baba jak jasna choler kto ma ładne, błyszczące włosy to mu pasują długie i krótkie ale moje się sianią więc nosze raczej krótkie ale bez przesady [10.02] 19:28 ewa_1990 ja trowniez zapuszczam wlosy, uwazam,ze nie ma nic bardziej seksy jesli chidzi o fryzurke, gdy wlosy sa przerzucone z jednego ramienia na drugi, wtedy tez szyje widac, ale nie cala, i wtym tkwi istota [10.02] 19:29 *fajny* swieta racja Ewunia, juz Cie lubie [10.02] 21:18 krótkie sa sexy [10.02] 21:20 długie są sexy ale umyte [10.02] 21:22 jaktotak* A ja nie mam wyboru Mam burzę loków i muszą być długie.

Gość długie włosy wyglądają
pięknie, ale tylko wtedy gdy są dosyć gęste, zdrowe, błyszczące, słowem - zadbane. Jeśli natura obdarzyła kogoś czterema włosami na krzyż to nie ma co zapuszczać na siłę, bo to na pewno seksownie nie wygląda.