Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciogle smutna

chyba potrzeboje psychologa...

Polecane posty

Gość ciogle smutna

ale boje sie isc...boje sie ze trafie na kogos nie milego, boje sie ze nie bedzie zaufana osoba...ze nie bede umiala wytlumaczyc co mi jest:( a tak wogole-czy za wizyte sie placi? gdzie mam "szukac" pomocy?::(

Gość fmxxx
mi chyba tezby sie przydal :/

Gość yjjjuyyh
witaj, za wizyte sie placi, niestety

Gość ciogle smutna
a ile sie pleci?? i to sie placi za kazda wizyte czy jak?? a nie ma takich na kase..? ehhh..

Gość yjjjuyyh
obawiam sie,ze wlasnie nie ma takich na kase.. nie wiem ile sie placi za taka wizyte,,jeszcze nigdy nie bylam..

Gość ciogle smutna
:(:(:(:( ciogle mi smutno..nic mnie nie cieszy..mam dosc wszystkiego..co ja mam robic..? jesli na psychologa mnie nie stac:(

Gość tres bienn
poszukaj jakiegos chlopaka z ktorym moglabys porozmawiac ktoremu zaufasz, wtedy nic nie zaplacisz

Gość ciogle smutna
mam...zormawiam z nim, pociesza mnie...ale to daje ulge tylko na chwile..kiedy jest obok:( a przeciez nie moze byc caly czas ja to chyba sie zabije...

Gość tres bienn
ja moge byc przy tobie caly czas

Gość lilien
są psycholodzy na kasę!!!!!!!!!!w dodatku nie tzrba skierowania, gorzej że często tzeba jakieś 2-3 tyg poczekać na wizytę:( trzeba szukać poradni zdrowia psychicznego, albo zapytać lekarza rodzinnego, albo iść do przychodni studenckiej

Gość ciogle smutna
looo moge poczekac te pare tygodni..juz dlugo czekam...a jeszcze jest taki problem ze nie jestem pelnoletnia...tzn bede za miesioc dopiero;p i ile przecietnie trwa wizyta?? jak wygloda gabinet? ona bedzie mi zadawac jakies pytania czy ja mam sama z siebie mowic?? ciezko mi:(

Gość lilien
to że nie jesteś pełnoletnia to nic nie szkodzi, możesz w takim razie zapytać pedagoga szkolnego gdzie iść do psychologa. a z jakiego miasta jesteś może będę mogła coś doradzić. wizyta trwa zazwyczaj 45-60min. psycholog poprostu z Tobą rozmawia, pomoze Ci w tym, choć żeby było lepiej musisz przygotować się na to że nie bedzie lekko:) w gabinecie zazwyczaj siedzisz na przeciwko, lub lekko po skosie do psychologa ( chyba że to cieć jakiś i on siedzi za biurkiem a Ty przed jak jakiś petent), zazwyczaj gabinet jest skromnie urządzony

Gość ciogle smutna
oki dzieki:* jest u mnie cos takiego jak "poradnia zdrowia psychicznego" troche wstyd mi tam isc...a najwiekszy problem to mam ze sama nie wiem co mi jest...co mam wejsc i powiedziec "smutno mi" :(

Gość lilien
właśnie tak!!!! im będziesz bardziej szczera, tym większe szanse na poprawę. możesz mówić wszystko, nawet błahostki, tak jest najlepiej!!!

Gość lilien
aha ! pani recepcjonistce nie musisz niczego mówić. jedynie to ze chcesz umówić się do psychologa

Gość ciogle smutna
oki dziekuje ci bardzo:) "pomecze sie" jeszcze tydzien i jak sie nie polepszy to pojde:) dzieki za rady

Gość tu znajdziesz promyk radości
www.nowalska.com.pl