Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnNa_bOtA

Dziewczyny, wy tez tak macie????

Polecane posty

Gość AnNa_bOtA

Czy wy tez zaraz po jednym orgazmie macie ochote na nastepny i nastepny... czy to tylko ja jestem taka nie wyzyta...?

Gość Dziewczyny my nie
nie tylko ty tak masz. pewnie to rak i zaraz umrzesz

Gość AnNa_bOtA
eee to luss, juz myslalam ze jestem zboczona czy cos... a to tylko jakis rak :p

Gość tak to normalne
zależy tylko od możliwości partmera ;)

Gość eee nie tylko ty
ja tez tak mam, non stop bym sie bzykala z moim facetem, rano, w srodku dnia czy nocy

Gość AnNa_bOtA
Uff juss sie balam ze cs z moja psychika jest nie tak bo strasznie nie wyzyta sie zrobilam :D hehe a mozliwosci partnera nie sa najgorsze bo jak juss nie moze bezposrednio dzialac to wchodzi na reczne albo wsuwa jezyczek ;p

Gość już wszystko wiem
niech zaczyna od ręcznego a potem dopiero peniskiem..... Dłuzej i wiecej bedziesz miała. A na koniec jezyczek.....

Gość AnNa_bOtA
noo wlasnie tak sie bawimy, czasem tak sie nakrecam ze typ lezy padniety z roskoszy i dyszy a ja mam ochote na jeszcze... i to jest dolujace...

Gość już wszystko wiem
zapros mnie...a dokończe tak, ze Ty bedziesz dyszeć i bedziesz padnieta.....

Gość AnNa_bOtA
mmmm ciekawa propozycja ;D noo ale jestem wierna mojemu miskowi a jak gadalam z nim o trujkacie to mowil ze tylko z panienka :p so you know...

Gość już wszystko wiem
egoista...pewnie Ciebie nie kocha tylko lubi se pobzykac. Ale w jakim celu mu druga panienka skoro jednej nie umie zaspokoić.... Pora na zmiane misiaczka......

Gość tak to normalne
cwaniaczek - jak chce to najpierw z panienką a potem dla ciebie z facetem - sprawiedliwie musi być:) a poza tym - zawsze mozesz znaleźć dwóch takich którym taki układ nie przeszkadza i jazda;) jak twoj nie chce..

Gość AnNa_bOtA
noo wlasnie problem w tym ze on strasznie mnie kocha, i to bardziej niz ja jego... A jesli chodzi o ten trojkat to tlumaczyl mi cos w stylu jak\" jak bys sie czula jakbym najpierw ciebie przefunfal a potem ja\" a bzykac zaczelismy sie po pol roku chodzenia (byl to nasz wspolny pierwszy raz)

Gość tak to normalne
spoko :) a ile macie lat? a no i ma rację z tym jak byś się czuła... zapewne ohydnie..

Gość AnNa_bOtA
ehh no wlasnie wiem nooo... dlatego nie namawiam go... ale sa jakies sposoby by dluzej wytrzymywal??? albo cos..? ja mam 18 a on 20

Gość tak to normalne
bierzesz tabsy? ja odkąd biore i nie musimy się martwić o ew wpadkę mam naprawdę dłuuuuuuuuugie akcje..:) to chyba też kwestia doświadczenia, no i organizmu - ogólnie aby dłużej wytrzymywał sam musi się powstrzymywać przed wytryskiem, nie ma środków

Gość AnNa_bOtA
jakie tabsy? wiesz ja sie nigdy szczegolnie nie interesowalam sexsem i jego tajnikami... samo tak to wyszlo i obudzila sie we mnie nifomanka...

Gość tak to normalne
antykoncepcyjne:) nie interesujesz się sexem - to jak się zabezpieczacie??? a to że lubisz sex (zwłaszcza ze dopiero "zaczynasz":) ) nie znaczy ze jestes nimfomanką

Gość AnNa_bOtA
aa oo to ci chodzi... uzywamy prezerwatyw ;p a po pidulki ide dopiero do ginekologa 20 takze wiesz hmm zawsze bylam strasznie zboczona ale teraz to normalnie zatrwarzajace... nie dosc ze jestem jeszcze bardziej zboczona to jeszcze nie wyrzyta... nie interesowalam sie nie tyle co anty. co samym sexsem jak jego tajnikami czy cos...

Gość tak to normalne
kiedy idziesz do gina? nie rozumiem z twojej wypowiedzi:) ja zaczełam stosowac tabsy właśnie mając 18lat (ponad dwa lata temu) i nie wyobrazam sobie zycia bez nich..

Gość AnNa_bOtA
ide dopiero 20.02 bo tak mam wizyte czego nie rozumiesz? ej to jakiej jestes pluci tak wogole?

Gość tak to normalne
aaaahhhaaa teraz wiem o co chodzi:) do tego czasu chyba przeżyjesz:) a potem powinien się facet rozkręcić:) spadam już zająć się swoim:) pozdrawiam

Gość baniak
wiesz, że to jest objaw mięśniaków na macicy? niezwłocznie zgłoś się do ginekologa. 2 lata temu razem z mężem byliśmy tym mile zaskoczeni a przy okresowych badaniach okazało się, że mam mięśniaki. po usunięciu macicy wydawało mi się, że będę mogła zapomnieć o seksie, jednak współżyjemy z mężem jak dawniej. mimo tego małego ubytku wciąż czuje się bardzo kobieca, a na pewno jestem atrakcyjna, ponieważ mężczyźni nadal mnie podrywają i oglądają się za mną na ulicy.

Żebyscie wy przynajmniej jeden ten orgazm przezyły w swym zyciu. Topik miałby wówczas miejsce należne.

Z orgazmami u kobiet, to jest tak, ze niektóre z nich przezywają je mniej intensywnie i te dziewczyny przeżywają ich po kilka, w krótkich odstępach czasu, a inne mają orgazm bardzo intensywny i w krótkim odstępie czasu nie są zdolne do przeżycia drugiego. Należysz do tej pierwszej grupy i jak będziesz z chłopakiem dłużej, to się do siebie dopasujecie tak, że każde z Was będzie zadowolone. :)

Gość AnNa_bOtA
jak seks uprawiay to dochodzimy jednoczesnie, ale potem on potrrzebuje przerwy (jak kazdy facet) a ja sie dopiero rozkrecam... ze mna jest tak ze mam bardzo intensywne i dlugie orgazmy i do tego potrafia byc jeden po drugim..

Aniu, to w takim razie czas potrzebny mężczyźnie na ponowną zabawę możecie \"spożytkować\" na to, byś Ty w tym czasie miała następną \"frajdę\", jeżeli nauczycie się to robic bez udziału wzwiedzionego penisa. :) Jeszcze tyle przed Wami i odkryć i nowości i pomysłów. Fajnie masz.;) Kilka lat temu miałam tak samo, więc wiem mniej więcej, ze nie ma to jak coraz to nowe odkrycia i pomysły.;)

Gość kiełbasa
Tak wszystkie kobiety tak mają!! a prawdziwi faceci chcą wtedy iść spac!! więc kupicie sobie wibrator!!!