Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce sexu

Słuchajcie!!! jutro widze sie z moim misiem i chce zeby

Polecane posty

Gość ja chce sexu

ten wieczór był dla niego bardzo miły:) dawno go nie widziałam bo musiał wyjechac , chce zeby było romantycznie na początku ale potem ostro;) co doradzicie???jak go rozpalić??moze jakis zabawy, sex pod prysznicem?? wiązanie??

Gość lorien17
hm.. wspolny prysznic to dobry pomysl :) mozesz tez dla niego zatanczyc :D przy jakiejs goracej i dzikiej muzyce, ale na pewno nie przy zamulaczu . nie pozwol mu tez zeby zbyt szybko sie rozebral, zreszta Ty tez tego za szybko nie rob . Twoj facet moze sie polozyc .. najpierw odchylaj mu powoli bluzke i zacznij calowac go od brzucha w gore .. ale nie sciagaj jej jeszcze .. dopiero pozniej ! wszystko zalezy od Ciebie :D badz dzika i szalona, faceci to uwielbiaja :D:D:D

Gość miś w bluzce
jaka piękna wizja... :D

Gość dyziek
eeee tam uwielbiają, ja nie lubię jak mi się kobitka wije i szaleje , ma spokojnie i fachowo robić loda a nie się rzucać po łóżku tam i z powrotem nie wiedzieć czemu

Gość acadca
"miś" i to w "bluzce"... taaa... mnie to osłabiło, wręcz odechciało mi się seksu na jakiś czas co do dziewczyn gwałtownych podczas stosunku... panowie, no to trzeba taką umieć uspokoić oj, wydaje mi się że intuicja i (skromne) doświadczenie mnie nie myli, że najlepszymi kochankami są specjaliści od ujeżdżania koni i szkoleniowcy psów obrończych to było tak out topic

Gość dyziek
a co ty myslisz acadca że nie dostała wcześniej po buzi za zbyt nieskoordynowane ruchy?

Gość lorien17
ee tam jestescie dziwni .. bycie dzikim i szalonym nie znaczy od razu sze trzeba sie rzucac po lozku .. a seks bez urozmaicen staje sie nudny i na pewno zadnego faceta nie zadowoli jakas nudna, dretwa i ciagle "powtarzajaca sie" laska :P

Gość nienudna
lorien17 nie przejmuj sie :P od razu widac ze sa bez temperamentu !!!! :D

Gość ja chce sexu
no tak wszystko fajnie ale az tak dzika to ja nie jestem...zresztą to jest tak ze jak sie zaczynam z nim droczyc to on juz nie wytrzymuje i sie na mnie rzuca;)

Gość lorien17
no. :) to nie masz z tym problemu. facet napalony, Ty napalona .. wiec :D

Gość ja chce sexu
ostatnio nie była taki napalony:( a potem miał pretensje ze nie umiem go rozkręcic...to teraz chce sie przygotowac zeby znów nie marudził;) doradzcie cos jeszcze..

Gość lorien17
widzisz. na tym forum tylko jest tak, ze cos doradzasz a inni chamsko to komentuja, chociaz sami nie potrafia doradzic . wiesz, mysle ze to sie czuje co powinno sie w danej chwili robic :):D mi tam zawsze podpowiada instynkt. wyczuj czego pragnie, albo go o to zapytaj :P