Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexsexsex

Co to znaczy dobrze sie kochać????

Polecane posty

Gość sexsexsex

co znaczy jak facet mówi ze dziewczyna sie dobrze kocha???

Gość tzn że jest ŁATWA
i nie musi dużo się "napracować" żeby dostac to co chce

zaraz, zaraz... to jak maz mowi o swojej zonie (10 lat szczesliwego malzenstwa), ze jest swietna w lozku, to znaczy, ze jest - cytuje: \"latwa\"? Chyba Ci sie cos pomylilo.

Gość sexsexsex
dlaczego łatwa??a jak robi to otylko z jednym stałym partnerem??? a inne sie muszą napracowac zeby dostac to co chcą??? czyli co robią??? no to jak sie muszą napracowac to chyba muszą byc w tym dobre??

a wlasnie , ze nie dobra w lozku to nie oznacza, ze jest latwa a ten co nie musi sie napracowac w lozku to jest len

Gość sexsexsex
no to ja nie rozumiem juz nic...facet mi powiedział ze sie dobrze potrafie kochac....to są moje początki i jestem sparalizowana strachem bo on jest juz bardzo doswiadczony....lubie to i nie leze jak kłoda;) ale sie tak zastanawiam co to własciwie znaczy bo niby sie dobrze kocham ale on ciagle mi mówi ze mogłabym byc bardziej jakas tam i cos tam innego jeszcze robic i na cos sie jeszcze godzic...to ja juz nie rozumiem:(

Gość baniak
oznacza to że jest kurwą.

Gość czy przypadkiem
czy przypadkiem nie szukałaś już wczoraj rady jak urozmaicić życie swojemu kochanemU????

Gość sexsexsex
jak lubie sex to juz ku**a jestem??? a porządna kobieta to leży i tylko potrafi oczami przewracac...hahaha uśmiała sie

Gość sexsexsex
to nie ja

no jasne, czyli: Facet: \"kochanie, jestes genialna w lozku\" znaczy: \"Kochanie, jestes k*rwa\" ??? Chyba sobie zarty robicie.

Gość sexsexsex
tez nie uwazam ze bycie dobrym w łózku swiadczy o tym ze sie jest ku**ą ;)

Gość baniak
oznacza. bo tylko piękne dupeczki mogą być dobre w łóżku.

czy uwazasz, ze jak kobieta jest \"piekna d*peczka\" to od razu jest k*rwa? przerazona jestem Waszymi wypowiedziami.

Gość sexsexsex
Karamba---popieram ;)

Gość baniak
dokładnie tak uważam. brzydalki nic nie mogą, a już na pewno kochać. a piękne -łolaboooga! piredolone kurwy.

Gość sexsexsex
nie przesadzaj, brzydkie tez potrafią sie kochać....ja do cud piękności nie naleze ale uwielbiam sex, rózne urozmaicenia, sex oralny ;)

Gość baniak
się sexi nie odzywaj. nie jesteś widocznie aż tak brzydka skoro znajdzie się osoba która chce się z Tobą kochać.

Paris Hilton uwazana jest przez wielu jako piekna. A mimo to wszyscy widzieli jej \"genialne\" video. Poza tym z Twojej wypowiedzi wynika, ze KAZDA ladna dziewczyna to k**wa. Puknij sie w czolo.

Gość sexsexsex
no i co z tego ze chce???wielu facetów chce sie ze mną kochac i wielu mnie podrywa to co zaraz jestem ku**a????

Gość baniak
TAK JESTEŚ KURWA. ja jestem obleśna ,nikt mnie nie podrywa. i co mam na to poradzić? hihihi. kurwa z Ciebie nie z tej ziemi. KAŻDA ŁADNA TO KURWA. i nikt nie ma prawa zaprzeczyć. WAM jest łatwiej ale życzę wam okrutnej śmierci za to szczęście. O K R U T N E J!

kobieta dobra w lozku to taka kobieta za ktorej pieszczotami i seksem tesknisz juz jeszcze bedac z nia w lozku....

Gość ...////
...kto ma dobry sexik z babką ten tego nie rozpowiada... komplexiarze jedne....

to kobieta której rola w łóżku nie ogranicza się do położenia się wznak i rozłożenia nóg! To kobieta która wie czego chce, która chce sprawić przyjemność swojemu partnerowi i sobie! Kobieta która się nie wstydzi mówić o tym na co ma ochote i wprowadzac tego w życie... kobieta dobra w łóżku swoim zachowaniem i sposobem poruszania sprawia że mężczyzna ma ją jeszcze długo przed oczyma... i wcale nie musi byc przy tym wyuzdana i nie musi być dziwką - wystarczy że jest sobą...

Gość ...////
popieram

Gość ...////
..ja mam super kobitke i co do tych spraw jest nam bardzo dobrze... ..a się tym chwalić nie muszę bo niczego to nie zmieni..

Gość baniak Ty sie puknij e głowę
dopadł sie pacan na forum :/