Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita1985

Och jak ja NIENAWIDZE WALENTYNEK!!

Polecane posty

..skomercjalizowana ochyda..i te przesłodzone wyznania znanych par i te czerwone serduszka kicz kicz kicz! nie wiem, moze inaczej patrzylabym na to, gdyby sie tak zdarzylo ze akurat w ten dzien \"jeszcze\" lub \"już\" bylabym w szczesliwym zwiazku..:-( a tak chodze rozdrazniona..

Gość Walentyna Dymanienko
och Walenty za wcześnie wyjęty.

Gość KAJJKKA
hehehe...a ja jestem w szczesliwym zwiazku i uwazam tak smao jak autorka...swieto dla sklepow, ktore robia na tym furrore....

Gość myszka małaaa
zgadzam sie z autorką w 100% sklepy tylko zbijają kasę na tym, tak samo dzieje sie z kazdym innym świętem itp. wszystko tylko dla kasy...

Gość dziefcyna_
kajjkka -- ja też tak uważam. to przecież taki sam dzień jak każdy inny. nie znoszę tego przesłodonego "walentynkowego szaleństwa"... fujj.. :o

Gość jagooo
wszedzie sie wpierdalasz z tym linkiem...jakis nowy wirus czy co??:o

Gość ooooooooooooooooooooooo
🖐️ hahaha coz za zbieg okolicznosci -jesli twoj nick odpowiada twoim danym, ja rowniez mam na imie Anita i z tego samego roku. I pomimo szczesliwego zwiazku tez mnie nudzi to swieto! Jest stanowczo przereklamowane i wrecz badziewne... Pozdrawiam

badziewie czy nie, ale milo jest obchodzic swieto zakochanych jak ma sie z kim, inaczej mozna byc sfrustrowanym.To samo mowia kobiety, ktore nie moga miec dzieci, ze Dzien Dziecka jest dla nich koszmarem lub osoby bezdomne, ktore nie cierpia Swiat Bozego Narodzenia, bo nie maja wigilijnego stolu .... Punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia!

Gość marrrianka
ja mam z kim obchodzic, ale swieta tego nie uznaje, bo kocha sie caly cas a nie od swieta, ktore wymyslili marketingowcy

Gość slonko123
to święto jest po to żeby ludzie samotni poczuli się jak gówno, firmy produkujące kartki sie wzbogaciły a ZAKOCHANI MIELI FRAJDĘ, tylko że jak się kocha można sobie robić takie święta co jakis czas ? ;)

A ja nie lubię teo święta samego w sobie choć to w walentynki umówiłam się z moim facetem... Teraz będzie to ansza trzecia rocznica więc trudno nie cierpieć dnia od któego Twoje życie zaczęło się tak diametralnie zmieniać... I choć jestem szczęśliwie zakochana, a data 14 II ma specjalne znaczenie to kiedy widzę te wszystkie różowe maskotki, badziewne kartki to śmiać się chce.... Chciałam kupić mojemu facetowi kartkę i pryzznam że nic nie wybrałam. Jakoś po obejrzeniu kilku kartek wolałam na nie machnąć ręką ;)

To święto dla sklepikarzy.Obrzydliwie komercyjne.

ja tez juz rzygam tą slodkoscią na ulicy, serduszka, czekoladki, niby ma byc milo, ale ilez mozna? :O przygotowania conajmniej jak na boze narodzenie :O

drażni mnie to święto chociaż miałabym je z kim obchodzić. a tak nie obchodzimy bo po co. komercja, kicz, przesłodzenie i sztuczność. szczeremu okazywaniu uczuć częściej niż raz do roku mówimy jak najbardziej TAK.