Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergie007

CZY JESTEM W CIĄŻY ?????????????

Polecane posty

Gość fergie007

Uprawiałm dziasiaj sex bez zabespiczenia , własnie mam owulacje i stersznie mnie boli.. czy moge byc w ciąży ????

Gość fergie007
jak powinna sie terz zachowywac moj aowulacja gdy bym była i jak gdybym nei buła , co powinnam wtedy odczuwac ?

Gość a co Ty nas o to pytasz
wlasnie gadalam z kumpela ktora na plastrach wpadla. a Ty sie pytasz czy w dni plodne be zabezpieczenia

A chcesz być, że uprawiasz seks bez zabezpieczenia w dni płodne? Nigdy nic nie wiadomo, szansa jest,ale wiele kobiet kocha się w dni płodne bo stara się o dzidzie i mimo to nie zachodzą, no ale wiadomo, że skoro trafiłaś na samą owulacje to szansa jest o wiele większa niż zwykle

Gość fergie007
pytam jaka jest reakcja , niestety nie moge uzywac zadnej antykoncepcji...

Gość fergie007
ale jakie powinny byc odczucia owulacji ??????? w takim układzie ???????

Gość fergie007
POwiedzcie mi tylko jakie sa objawy , Moj chłopak nei skonczył we mnie ale poprstu zle sie teraz czuje w trakcie owulacji. . dlatego sie pytam . jakie powinnam miec objewy , niegdy wczesniej nic mnie nie bolało.. a teraz mneie boli i czuje w srodku jakies płyny .. czy oznacza to ze jajeczko pekło ?

yzadnej? gumki, globulki, tabletki, plastry, przerywany (choc to nie metoda)

podziwiam.. bo ja schizuje na regularnie branych tabletkach

dziewczyno wejdz na forum gdzie sa lekarze i sie znaja na tym.a jak nie to idz do lekarza dowiesz sie wszytskiego.poza tym bedziesz miala nauczke na przyszlosc ze nie warto kochac sie bez gumek..albo poczytaj o tym gdzies.

to jesli jestes dorosla dziewczyna nie powinnas zadawac takich pytan ttylko isc na badania jesli nie mozesz zajsc w ciaze.teraz juz nawet nie wiem o co ci chodzi najpierw piszesz ze bola cie brzuch i czy jestes w ciazy piszesz ze nie mozesz stosowac antykoncepcji z tegio wynika ze nie chcesz byc w ciazy nagle wyskakujeszz z tekstem ze chcesz byc w ciazy i nie mozesz.to zastanow sie w koncu poza tym nikt nie zna twojego ciala lepiej niz ty i lekarze ktorzy cie badaja.poza tym jesli jestes bezplodna to mozna to leczyc im wczesnij niz tym wieksze sa efekty pozdrawiam.

Gość fergie007
tak ja wiemz e ni epowinnam ale na badanie moge sie umowic dopiero jutro dlatego chciała dzisiaj tu spytac ale wiedze ze w wiekszoci dziewczyny sa tu barzdzo nie miłe..

Gość fergie007
jestem w stałym zwiazku i nie planujemy ciazy ani tez jej Nie nie checmy miec . Uwazamy ze co ma byc top bedzie ,swietnie sie rozumiemy i coraz bardziej mysle o dziecku a naspiałąm ze nie moge stosowac antykoncepcji poniewaz jedna pani nspaiał mi cos takiego ze jestem jakas dzienie neinormalna skoro nei stusuje antykoncepcji to jej odpisałam .

Gość fergie007
Mnie poprostu dziewnie boli dzisiaj owulacja i nigdy mnie tak ni ebolała zapytałam tylko co to oznacza , poniewaz neiktorzy mowia ze jesli jest sie w ciazy to nei odczuwa sie takijej w pierwszych misiacach aniektorzy ze wrecz przeciwnie .

Gość fergie007
MICHALONO 89 nie jestem Polką takze przepraszam .

Gość fergie007
widze ze juz nikrt si enie odezwie

Gość zmieszana
Słuchajcie mam takie zapytanko: ostatnio kochałam się 31 stycznia (bez zabezpieczenia, ale facet nie doszedl we mnie, w ogole nie doszedl jesli to istotne), dwa dni pozniej 1 lutego dostałam okres. Trwal on 4 dni, czyli jak dla mnie normalnie. Dzisiaj jest 22 luty, czyli minely jakies 3 tygodnie od ostatniego stosunku. Jak myslicie, jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy? Nie panikuje narazie, bo okres powinnam dostac jakos poczatkiem marca wiec mam czas, ale chce wiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat. Jakby co to gadu: 3417343

Gość xfn fbh b
jestes w ciazy ;)

Gość zmieszana
chciałam tylko jeszcze dodać, ze zwykle w polowie "drogi" do okresu bola mnie jajniki, nabrzmiewaja piersi i takie tam. Dzisiaj wlasnie mnie tak bolalo w tamtych okolicach, wiec wyglada na to, ze okres normalnie dostane. Jednak jesli mozecie to powiedzcie, co o tym sadzicie, tylko prosze szczerze

Gość załamamna
Czy jak miałam płodne i chłopak dotknął mojej pochwy w okolicy łechtaczki to mogłam zajść w ciążę. On wytrysk miał jakieś 10 min. później. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agusiaczek07
do fergie007 - czy ty wiesz w ogóle co to jest owulacja? Bo chyba coś ci sie pomieszało. Owulacja to jajeczkowanie, dni kiedy kobieta może zajśc w ciążę. Ty sie pytasz jakie są objawy owulacji w ciązy. W ciązy nie ma owulacji. Jesli doszło do zapłodnienia to jest ciąza i owulacji już nie będzie przez najblizsze 9 miesięcy ;)

Gość agusiaczek07
nie zauważyłam, że fergie wpisała się w lutym, wiec sprawa się już rozwiązała :)

Gość ktos 35
Dziewczyny mam pytanie robilam test 2 tyg i test trzy tygodnie po stosunku wyszedl nagetywny dostalam okres w terminie jednak mam watpliwosci czy moge byc w ciazy?? Jak jest się w ciąży to okres to raczej plamienie czy też czasem dużo leci?? Prosze odpowiedzcie mi dodam że piersi mnie bolały przed okresem ale wraz z nadejściem okresu ustal bół czymoge być w ciąż może to tylko moja wyobraźnia prosze odpowiedzcie