Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaaa765

czemu podczas odchudzania nie pownno pic sie kawy??

Polecane posty

Gość kawaaa765

Gość pani zywieniolog
dlatego ze kawa zawiera krotkie peptydy ktore pobudzaja wydzielanie soku zoladkowego a jednoczesnie powoduja ze...robisz sie glodna i chcesz cos zjesc!krotkie peptydy zawiera tez kawa bezkofeinowa,piwko i czerwone wino!jesli bedziesz miala wiecej pytan-pytaj!pozdrawiam

Gość no bez przesady
pierwszy raz słysze ze po kawie ktos robi sie głodny. Moim zdaniem własnie nie chce sie jeśc.

Gość pani zywieniolog
jezeli Tobie nie chce sie jesc po kawie to pij ja!nie ma zadnych przeciwskazan-widocznie Twoj organizm reaguje inaczej!oczywiscie ze wszystko zalezy od pewnych indywidualnych cech!to tak samo jak mleko-generalnie jest ciezko strawne i powoduje uczucie ciezkosci w zoladku ale sa tacy ktorzy musza wypic mleko zeby poczuc sie swietnie!tutaj nie ma reguly!moja wypowiedz opiera sie na badaniach naukowych a nie na indywidualnych odczuciach!

Gość mi się też po kawie nie chce j
eść. Ale ja piję taką z ekspresu ciśnieniowego, więc ona jeste az gęsta, nie taka woda kwaśna... A jak do tego jest mleko, np. spienione parą to już moge odłożyć posiłek o dwie godziny, nawet jak jestem głodna;)

Gość ja tez niekiedy po kawie robię
sie głodna:-oNie zawsze tak jest ale zdarza się;-)A juz po piwku to jestem mega głodna:-P

Gość gość
ja terz sie robie głodny po kawie a nie zawsze tak było kiedys to nawet po kawie śniadanie nie jadłem a teraz nawet i po obiedzie kawe wypije to 20 minut i głodny jestem