Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparacik

aparat a guma do zucia

Polecane posty

Gość aparacik

jaki ma wplyw guma na taki aparat czy w laski zyjecie gume

Gość aparacik
lski pomozcie czy wy zujecei gumy w aparatach

Żułam starciłąm 2 zamki 300 zł i dostałam opierdziel od ortodontki. Rób tak dalej.

Niby się nie powinno, ale ja żuję i nic się nie dzieje. Tylko trzeba to robić z głową, by nie obkleić aparatu całego gumą a potem męczyć się z usunięciem tego :D

Gość aparacik
wczoraj zalzylam taki aparat nio i zulam gume a dzisiaj rano jakumylam zeby to mi sie odkleila jedna czesc;// czy to od gumy;/

Gość aparacik
a ja wlasne dostalam zjebke od mamy za ta gume --sazi ze to przez nia mi sie odkleilo ;// no ale biorac to na logike to chyba odkelilo bymi sie wczasie zuacia a nie po kilkunastu godzinach;||

Raczej od tego że była słabo przymocowana, jakby to miało coś wspólnego z gumą to by się odkleiła razem z nią...

Gość aparacik
no i huj wojna w domuuu ;///////

Gość nawet je

Gość aparacik
a mam jeszcze pytanko czy ktos ma aparat na gorna szczeke zalozony ja tak mam i na 2 ostatnie zeby nnnnie zostaly zalozone te kalmerki czy jak sie to tam nazywa wy tez tak macie??

Gość nawet jeśli było
słabo przymocowane, to guma tylko przyczyniła się do odklejenia pierwsze co orto mówi przy zakładaniu - zakaz żucia gum, toffi, cukierków z toffi etc niczego co się "ciągnie" przy jedzeniu

Gość aparacik
jeny wielka tragedia sie stal ...ciekawe czy to teraz mozna uznac za reklamacje czy skasuje 100 ;//

Gość aparacik
za przyklejenie uuuuu

ja mam na górną i na dolną. Ostatnie zęby mam wolne, a nie mam zębów mądrości, więc jeśli Ty masz to na jedno wychodzi. Tak ma być, one nie wymagają prostowania.

Gość aparacik
o ja gorna i dolna wspolczuje ja nie moge wytrzymac z jednym aparatem kurwa jak to cignie ://

Gość aparacik
no ale dzownilma do niego i powiedzialm ze podczas mycia mi sie odleilo nawet nie pwoiem jemu o gumie to moze przejdzie :// a wogole 15 minut mi do zakladal;// czy to troche nie zakrotko

Po założeniu i początkowych wizytach kontrolnych zęby bolały mnie przez tydzień cały, jadłam tylko joguirty, zupy i kanapki krojone w kostkę. Teraz to co innego :D

Gość aparacik
ehh aj na jogurciku caly dzien i na rosolku :(( jzu glodna jestem ale jak sobie pomyle jak to boli to..

Gość aparacik
sorki za przekreceanie wyrazow ..ale wczoraj sie znieczulalam ha ha ha

słabo coś przykleił, zdaża się a czy za krótko to nie wiem już nie pamietam ile to u mnie trwalo...

Gość nawet jeśli było
przez pierwsze dni nie można jeść twardych rzeczy (a bardzo twardych wogóle) więc nawet jesli przy myciu - jakbyś musiała szarpać zęby żeby ci sie odkleilo???? skasuje na pewno

Gość aparacik
niom a komus jeszcze odpadla blaszka ??? i jak to zalatwiliscie jako reklamacje i nie paciliscie czy jako kolejna wizyte za kase ;/// przegiecie a powiedzcie mi jeszcze ile mniejwiecej sie palci za taka wizyte 80 zl?? prawda

teraz najlepiej jogurty, serki, zupy, kaszki, budynie itp nie zrażaj sie, minie a jaka bedziesz zadowolona z efektow

Gość aparacik
niee delikatnie mylam a tu nagle pstryk ;// ooo ja sie tak nie dam na sciemniam dobrze;P:p moz eprzejdzie wkoncu 100 nie chodzi piechota wiec jak mam wizyte 3 to co mzoe zaplace za wizyte i jeszcze za doklejenie ;//

Gość aparacik
hmm a moze to dlatego ze mam bardzo krociutkie zabki te tylne ;// ehhh czy ja zwsze musze miec pecha :((

moj trzyma sie idealnie od dwoch lat, ale mojej kolezance ktora leczy sie u tej samej osoby odklejalo sie cos pare razy nie musisz sie ortodoncie tlumaczyc, to naprawde nic wielkiego

Gość nawet jeśli było
wbrew pozorom - ty tej gumy w zamku nie iwdzisz ale jak orto ja zdejmie to i tak bedzie wiedział:o jak się uważa to się zamki nie odklejają