Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITU

LEPSZE BRUETKI CZY BLADYNKI

Polecane posty

Gość ANITU

ZAWSZE FACECI JAK WIDZA 20_LETNIA BLONDYNKA SKAPO UBRANA TO O MALO ZAWALU NIE DOSTAJA.NIE MOGE NA TAKIE COS PATRZEC.WEDLUG MNIE BLONDYNKI(NIE WSZYSTKI) SA WYUZDANA KILOGRAM TAPETY I OT TO ICH CALY WDZIEK OKROPNW.JA JESTEM BRUNETKA WEDLUG MOICH ZNAJOMYCH BARDZO SEXSOWNA I INTELIGENTNA MAM NAZYCZONEGO (3 DNI TEMU SIE ZARECZYLISMY) KTORY UWAZA ZE BLONDYNKI ZAJA COS W SOBIE ALE TYLKO TO ZE MAJA ZA ZWYCZAJ ROZ***BANE DUPY BO ROBIA TO NIEMAL ZE WSZYSTKIMI I ZE WSZYSTKIE SA PUSTE JAK BEBEN OCZYWISCIE SA WYJATKI ALE BARDZO RZADKO TO SIE ZDARZA BRUNETKI SA BARDZIEJ CZULE I WYROZUMIALE A TE 2 MYSLA TYLKO CZY OK MAJA FRYZURE ITD............BEZSENS

Gość o bielizne chodzi
brunetki....sa namietne na maxa

Gość głąby niedouczone
BRUETKI som lepsze wiancy, bo te BLADYNKI, to som za blade

weź do reki slownik ortograficzny a potem mozemy dyskutowac kobieto z narzyczonym.... to pisalam ja blondynka, bez tapety na twarzy, rozjechanej dupy ale za to z zajebista fryzurą...:o

Gość ANITU
łYSA JESTEM I TAK TYLKO SPRAWDZAM

zaloze sie ze twoj wspanialy narzeczony i tak sie kiedys obejrzy za taka rozowa blond d**pa na ulicy bo ci co nie maja blondynek dla siebie lubia sobie chociaz pomarzyc :P jak nie wierzysz to poobserwuj facetow na ulicach :P

Gość na ulicy to jest pelno
phydnych farbowanych blondi ktore mysla ze jak maja blond wlosy to rzadza, owszem zdarzaja sie wybitnie piekne blondynki ale nATURALNE natomiast teraz wiekszosc to farbowane bleeeeeeee

nie ma to jak zazdrosc brunetki heheheh autorko rozsmieszylas mnie to lez.... ja jestm bladynka i... konczye szkole medyczna ....hmm.... czy jestem \"pusta jak beben\" nie wydaje mnie sje .... no ale .... brunetki zawsze musza sie jkos pocieszac... P.S. Szkoda mi brunetek ... dlatego dla Ciebie :) zrobilam sporo bledow ortograficzny i innych... zebys mogla odpisac.. cos chamskiego na moj post typu .... HMMM PO TWOJEJ WYPOWIEDZI WNOISKUJE ZE JESTES JEDNAK PUSTA JAK BEBEN ach....... autorko YOU MADE MY DAY heheheh

Gość jjjjjjjj
na ulicy to jest pelno pustych zarozumialych brunetek

Gość .........///
Brunetki, blondynki... ...ja wszystkie was dziewczynki, kochać chcę ;)

Gość zazdrosc brunetki
a co za problem ufarbowac sie na blond? powiem tak: sa piekne blondynki na swiecie ale kiedy trafi sie piekna brunetka to juz powala blond pieknosci na kolana to stwierdzenie wiele razy dane mi bylo slyszec

Gość wspomnienia wracaja
z inteligencja sie trzeba urodzic , farba tu nic nie pomoze

Gość nhbgvfc

to mi sie podoba najbardziej:,,z inteligencja sie trzeba urodzić , farba tu nic nie pomoże \'\' zaraz tu będzie jakiś lincz --jeszcze raz powtórzę to nie kolor jest istotny--ach te baby:D

Gość jeszcze cytat z pisma dla pano
"jesli wzielibysmy 100 najpiekniejszych kobiet swiata to 90 z nich byloby blondynkami za to w pierwszej dzieciatce bylyby same brunetki" o czyms to swiadczy

Gość blądynka
a ja chcem być mondrzejsza, wienc sie pszefarbóję na czarno

Gość CIAWESIATKO
JA JESTEM BRUNETKA......Z BLONDYNEK NIE LUBIE TYLKO DODY RESZTA JEST SPOKO...A.....JESZCZE DENERWUJE MNIE TO ZE JAK IDE Z MOIM CHLOPAKIEM TO ON OGLADA SIE ZA NIEKTORYMI ALE NIE NA TO NIE PORADZE TAKA ICH NATURA........POPATRZEC KARZDY MOZE W KONCU PO CO SA PIEKNE KOBIETY............

Gość olcha
ja mam kumpele, blondynka, przefarbowala sobie wlosy na braz i wrzucila opis na gg "teraz jestem namietna brunetka" taaa....

Gość Inny kolor włosków
Dla mnie brunetki to czarne, smrodlawe, rafinowane, zdradliwe, wrony i kurwy. Te czarne kudły są ochydne!!!!!!!!!

Gość pupulek
ale zdecyduj sie albo wrony albo ku..wy?

Gość ta lepsza
Była mojego obecnego faceta byla blondynka i jestem tak zazdrosna, ze znienawidzilam wszystkie blondynki...mszcze sie teraz podszczypujac je w autobusach, podkladajac noge i prychajac np. colą jak jakas mnie mija...to swietna zabawa, laski nie wiedza co się dziedje, polecam kazdemu!!! mozna tez wbijac cos ostrego (np. olowek) w udo jak jest tlok w tramwaju. caluski!