Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...zbyt duży...

Czy są gdzieś do nabycia tzw. pierścienie ograniczające...

Polecane posty

Gość ...zbyt duży...

Czy są gdzieś do nabycia tzw. pierścienie ograniczające, zakładane na penisa, by ograniczyć penetrację pochwy. 21cm. w wzwodzie to może nie jest szczytem możliwości, ale moja partnerka jest drobną kobietką i podczas stosunku w pozycji na pieska, zdarza się czasem, że "wchodząc do samego końca" sprawia jej to ból. Czy wie ktoś gdzie można nabyć takie pierścienie lub nasadki na penisa, które ograniczą głębokość penetracji? Jeśli zna ktoś jaką stronkę, to proszę o link.

Gość ...zbyt duży...
...pytam poważnie i proszę o poważne odpowiedzi...

Gość ...////
nie no ludzie... ..tyle cwaniaczycie, że o sexie wszystko wiecie i w łóżku wszystko potraficie, a jesli przyjdzie co do czego to nie potraficie poratować...

Gość ...////
w każdym sexchope...? ..sprawdzałem w internecie, mają tylko pierscienie zaciskowe podczymujące erekcję, ale nic ograniczające ruch hociazby o pare centymetrów.

Gość ...////
może poda ktoś taką stronkę na której jest oferta sprzedaży takich gadgetów.. ograniczajacych głębokość penetracji

Gość ...////
byłem w pobliskim sexchopie i nie wiedzieli wogule o co chodzi, pierwsze słyszeli. raz widziałem na zagranicznej stronie take oferty, ale gdzies to przegapiłem..

Gość ...////
dobra dam wam spokój. widze że muszę sobie dalej radzić sam... ..może jeszce uda mi się coś znależć lub dowiedzieć. Narazie...

Gość Dużo Starszy
Wymień swoją malutką na bardziej pakowny model i po kłopocie.