Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa1442

Golic czy nie?

Polecane posty

Gość Ciekawa1442

CZeśc. Jestem młoda tzn mam 15 lat.... Pewnie niedługo przyjdzie czas na moj pierwszy raz wiec chciałabym zadać 2 pytania: !. Jak to jest z goleniem w kroczu? Owłosienie się podcina czy goli maszynka? Bo słyszałam że jak się goli to owłosienie się rozrasta... co robić? 2. Czy to boli za pierwszym razem?

Golenie czy podcinanie włosów strasznie boli. Zatem lepiej poczekaj z tym do pierwszego razu. A z pierwszym razem do 18 - to tak wrazi wpadki ;)

golic ...moja cora ma 15 i sie goli...ona nawet rece nienormalna se goli...nie umiem na nia wplynac zeby przestala bo jak twierdzi dziewczyny w jej klasie tez gola...a czy to boli? nieeeeee...potem tylko nieprzyzwyczajona skora swedzi....

Gość Ciekawa1442
Czyli golić zwykła maszynką do golenia tak? a co z tym rozrastaniem się owłosienia?

Gość jak to co
będzie tak jak broda u mężczyzn. Twarda i gryząca ;)

Gość córci czy zdjęcia

Gość dobrze
żeś ty nie moja matula

miau moja coora ma 13 lat do tej pory byłem jej jedynym spowiednikiem aż od jakiegoś czasu jestem be ja to rozumiem chociaż bardzo lubilem te chwile kiedy rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym dzisiaj ja nic nie rozumiem jestem głupi itp. dorastanie !!!!! może za kilka lub kilkanascie lat?

wiesz co ja zacelam sie golic w wieku 13 lat jak dostalam okres bo uwazam ze to nie chigieniczne, wowczas zaczelam inwestowac w kremy depilujace, najpierw za 1 razem musisz je podciac a potem wg instrukcji kremu tylko sprawdz czy nie masz uczulenia np na jakis skladnik!! a jesli chodzi o pierwszy raz to radze poczekac az troche dojrzejesz bo 15 lat to prawie doroslosc ale nie koniecznie dojrzalosc a sama wiesz ze prawie robi wielka a nawet ogromna pozdrawiam

Gość Tesaaa
15 lat i juz niedlugo "pierwszy raz"? Matko.... :o

Gość Ciekawa1442
Ale ja musze stracic dziewictwo. W klasie sa jeszcze dwie dziwice - ja i nasza wychowawczyni. Musze stracic dziewictwo przed nia.

boroo wiesz, ja mam w tym roku juss 18 lat a od 7 nie mieszkam z matka. Tzn jak mialam zaledwie 11 lat musialam zostac matka i siostra dla rodzenstwa wiec wiele rozumiem. Mysle ze twoja corka szybko zrozumie i poczuje brak tych waszych roozmow. Ja odczulam ten brak rok temu bo w tedy cos we mnie peklo a z ojcem nie o wszystkim mozna pogadac...

ona sie do tego nie spieszy...ja sie tez tak nie spieszylam do pierwszego razu...obraca sie w towarzystwie chlopcow ze swej klasy ...wiec mysle ze dlugo jeszcze poczeka...i mysle ze to dobrze....bo na to zawsze bedzie miala czas....

Ciekawa1442 wiesz co uwal to co inni mowia to nie wstyd ze jestes dziewica a wrecz powod do dumy w dzisiejszym swiecie...

kocham moja coore boli mnie że nie chce ze mna rozmawiać ale mam nadzieje że to tylko chwilowo , i w końcu zrozumie ,że ociec jest tylko jeden Ten jeden

eeee bo wiesz ...potem to bogiem jest psiapsiolka a nie ojciec czy matka...ja na razie jestem wyrocznia...ale na jak dlugo sama nie wiem ...bo ta przemiane kazdy nastolatek przechodzi....sama wiem po sobie...

ehh moi rodzice sie rozwiedli i zostalam z rodzenstwem przy ojcu a matka pojechala za granice. na poczatku bylo w miare ok ale potem wogole nie mialam z nia kontaktu trwalo to niemal 4 lata teraz strasznie mi jej brakuje ale to co sie popsulo na pewno kieyds sie poprawi:) z toba i twoja corka tez tak bedzie, wiesz 15 lat to straszny wiek, problemy wydaja sie nie do przejscia i zamiast zmuszac ja do rozmowy wez ja np na wspolne zakupy kilka razy na pewno sie znowu zblizycie :)

Gość cieeenizna ta prowokacja

Gość Ciekawa1442
Wielki dzięki za rady:* Napewno skorzytam Ps. Ta trzecia odpowiedz o tym dziewictwie jest nie moja ktoś mnie podrobił chociaz nie zaprzeczam, że jestem dziewicą.

Gość język i oczy
🖐️

Gość Ciekawa1442
A plecy też mam ogolić, bo trochę mi zarosły?

Gość ale agresja
plecow nie widac ,ale piersi by sie przydalo

Gość i koniecznie czoło