Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emenhept

PLAMIENIE 6 dni po okresie przy 30 dniowym cyklu

Polecane posty

Gość emenhept

hej prosze o rade wspołzyje od ok 2,5 miesiaca ostatni okres skonczył mi sie 6 dni temu i trwał jak zazwyczaj 6 dni...ale teraz pojawiło sie brazowe plamienie, które wyglada tak jak zazwyczaj koncowe krwawienie miesiaczkowe... wczesniej nigdy takie cos u mnie nie wystepowało... Mysle ,z e to nie ejst ciaza a juz troche szukałam na kafeterii o tym...ale wolałabym sie upewnic czy moze byc to plamienie przedowulacyjne ( a jesli tak to czy one pojawiaja sie tak nagle po 6 latach od pierwszej miesiaczki?- bo wczesniej jak wspomniałam nigdy takigeo plamienia nie miałam) a moze jest ono wynikiem stosunku i jakiego spodraznienia ? Moj chłopak piesci mnie czasem palcem i wtedy dosc mocno uciska sciane pochwy... mam nadzieje ze to tylko takie podraznienie, ale czy powinnam sie martwic?

Gość emenhept
prosze, jesli któras tez ma takie palmienia i była z tym u lekarza lub sie wybiera podzieli sie wiadomosciami o tym...

Gość NataliaM
czesc, u mnie doszlo do takiego plamienia dlatego ze dopiero po kilku tygodniach wspolzycia doszlo do defloracji,moze u ciebie jest tak samo...Lepiej idz do ginekologa jednak

Gość Calutka w skowronkach
a może to plamienie owulacyjne? to normalne

Gość Calutka w skowronkach
mnie się takie plamienia po kilku latach pojawiły też