Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olokar

Wysokie wymagania, wybredny...a może samotnik, racjonalista

Polecane posty

Gość feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
większość takich pada

Gość ojjjj
o faktach sie nie dyskutuje,

Gość olokar
:) dla wielu taka tematyka jest dziwaczna...

Gość ojjjj
faktem jest to, że on wie jaki jest i czego chce, nie godzi sie na pewnego typu "relacje", nie chce takich, to nie jest problem natury-poradzcie co mam zrobić, nikt tu się nie przekomarza itd

Gość olokar
dziwny jest ten świat

Gość Lecz ludzi dobrej woli jest
więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie. :D

hmm rozumiem cię doskonale sama mam podobny problem i wiecznie się zastanawiam co jest nie tak dlaczego nie potrafię być z kimś może nie jestem do tego stworzona zawsze znajdę coś co mi przeszkadza i tak praktycznie od 2 lat jestem sama i chyba też jest tak że sie do tego przyzwyczaiłam wszyscy się z kimś wiążą a ja nie nie wiem jaka tego przyczyna jest..:-(((

Gość zakrecona zakrecona
Wszyscy razem w jednym tempie Rusz się zamiast śmiać się ze mnie Jeśli nie chcesz , twoja sprawa Ja zostaję tu do rana zakręcona Nie , to nie ja się kręcę To zawirował świat Już nie pamiętam kiedy Bawiłam się aż tak Powiedz jak możesz stać Kiedy wszystko wokół tańczy :D

Gość kate żanet
Myślę,że źle robisz:) sam miałes przykład na tej dziewczynie, na której ci zależało. Widzisz sam jak to jest...wystraczył jej popychacz i co?Sam widzisz.

poprostu świat stanął do góry nogami i co niektórzy są tym zmeczeni, szukanie miłosci to jak szukanie igły w stogu siana...oczywiscie kazdy ma wymagania i zasady których powinien sie trzymać, ale musimy pamietać że zycie to nie bajka, nie spotkamy księcia z bajki ani ksieżniczki bo nikt nie jest ideałem........

czy warto szukać???? sama nie wiem, czasami jest takie ogromne poczucie pustki i samotności...wtedy marzy sie o tej drugiej osobie, ale czasami lepiej być samemu...niż sie meczyć i cierpieć...

Gość a może poprostu
brzydki, nieśmiały i głupi 🖐️

Gość K-Y
Hej.... jakbym czytal siebie 2 lata temu. Obecnie szczesliwy, zareczony... Recepta: Potrzebujesz kobiety nietypowej, nietrywialnej. Ladnej, skromnej, ale wymagajacej. Bardzo kobiecej. Ksiezniczki. To nie moze byc Polka. Potrzebujesz Azjatki. Przynajmniej u mnie sie to sprawdzilo :)) pozdrawiam!

Gość ale wymyślił
:):)

Gość górka hoop