Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnessound

zazdrość o męża

Polecane posty

I na dodatek on nie jest wogole o mne zazdrosny, bardzo dziwny ma charkter, a moze jak b mi pokazał troche tej zazdrości to wiedziałabym jak to jest.

Agnessound czy Ty nie masz innych zmartwień? Czemu akurat mają podrywać Twojego a nie innego męża/faceta/kochanka/chlopaka?

to jest jego dodatkowa praca i właśnie w każdej wolej chwili gra, to jest jego życiowa pasja od dziecka i nie moge mu jej zabronic kazdy ma przecież jakąś pasje

Gość stonkaaa
na pewno jest zazdrosny, ale ma takie do tego lzejsze niz Ty podejscie

wątpie w to bo ja mogę wszystko, z kumplami jego sie bawic i jemu to nie przeszkadza, a jak by on sie bawił z moją koleżanka to juz by było żle

I jescze napisze wam coś, mamy w towarzstwie kumpla którego bardzo lubie i on mnie, mam do niego sentyment taki, moj mąż o tym wie (chociaz męża kocham bardzo) i nawet czasmi żartuje, (twój chłopak przyjdzie nas odwiedzić bo sie za tobą stęsknił jak mu mówie zeby tak nie mówił to mi mowi ze go to podnieca.

Gość do agnessound
kochana, my tu wszystkie sfrustrowane siedziym, bez chłopa od lat a Ty nam się zwierzasz i czego oczekujesz? Tu sie przegrywa zycie a nie pomaga innym :o

Gość Do ...do agnessound
Mów za siebie :-D, ja do tej kategorii się nie zaliczam :-D

Gość do agnessound
toć mówię za siebie. Przegrane, nie wydepilowane, bez tipsów.... hehe..... a o seksie to sobie poczytam czasami w necie, ot co...:o no jeszcze ewentualnie popatrzę na rozebrane babeczki na odpowiednich stronkach.....:P

Gość Dziewczyno coś jest
kosztem czegoś :-D Jak chcesz miec więcej pieniedzy to ... jest jak jest :-D Pamiętaj o tym, ze okazja czyni zlodzieja, a jak wiesz niektóre dziewczyny nie maja hamulców i się narzucają. Poza tym na dłuższa mete to nie jest dobre zajęcie, taki luz, alkohol ... to nic dobrego, to wszystko do czasu ...

Gość znacie takie słowo
Logika? Co to za brednie że UFACIE mężom ale nie ufacie innym kobietom? Jakbyście naprawdę im ufały to nie balybyście się tak bardzo. Ufam, czyli jestem pewna, że mnie nie zdradzi, nawet jeśli jakas kobieta, której nie ufam, będzie go próbowala poderwać. Jeśli obawiacie się, że jakas kobieta go zdobędzie, i on ulegnie, to gdzie tu widzicie zaufanie do niego? Nie ufam ci, boję się, że ulegniesz innej. Proste jak budowa cepa.

Coz mam napisac - to co zawsze wszystkim tluamcze - jesli twoj maz cie zdradzi to bedzi eto jego wina anie kobiety z ktora zdradzil:) Nikt go na sile nie zgwalci ani dolozka nie zaciagniejesli sam nei bedzie chcial. Ja nie wiem, czy to naprawde tak trudno zrozumiec?:) A co do Twojej zazdrości - ktos tu dobrze poradzil, mozesz isc do psychologa. Psycholog to lekarz jak kazdyinny inie ma sieczego wstydzic ani nad czym zastanawiac:) albo moze porozmawiaj o tym z mezem, tezpowinno pomoc:)

Gość Dirty Soul...
Droga Agnessound, Sprawa jest prosta - musisz sobie znalezc kochanka i juz. Tez bylam zazdrosna o meza ale znalazlam sobie kochanka i rowno mi zwisa, z ktora panienka sie wlasnie spotyka czy chcialby sie spotykac. Zycie jest piekne !!!

Gość cieple mleczko
Hmmm, to fajny zwiazek musisz miec - ty mas zkochanka i zwisa ci co maz robi, mezowi zwisa co ty robisz i kogos puka na boku - zawsze mnei zastanawialo po co ludzie sa ze soba jesli ich zwiazek tak wyglada:) dla kasy? dla wygody?

Gość Dirty Soul...
A Ty - Cieple Mleczko - jesli mozna zapytac ? Jak wyglada Twoj zwiazek ?

Tylko po co mi kochanek ja mi jest z nim bardzo dobrze tylko ta moja zazdrość... a na dodstek mam bardzo udane życie seksualne z moim męzem. Nienależe do takich osób które zdradzaja.

Gość Dirty Soul...
To faktycznie Agnessound. Mi duzo brakuje - jesli chodzi o seks i dlatego zdradzam. Musisz wobec tego pogrzebac w swojej duszy - skad sie bierze ten niepokoj, ze maz zdradza. Czy czujesz sie gorsza od niego, czy zazdroscisz mu czegos... No wiesz - musisz znalezc tego robaka, ktory Cie gryzie. Pozdrawiam.

Gość _poiua_
a czy ktoras z Was bywa zazdrosna o kazda kobiete w poblizu meza: o matke meza (tesciowa) ewentualnie siostre, babcie, kuzynke? o kolezanki z pracy, o dawne sympatie? o sasiadki, z ktorymi zdarza mu sie rozmawiac? pytam powaznie.

Gość Dirty Soul...
O kobiety z rodziny to nie ale o te pozostale...

Gość _poiua_
ale nie chodzi tylko o sprawy seksualne bo te w rodzinie tez potrafia niezle namacic jakies tajemnice, zwierzenia czy bywacie zazdrosne o bliskosc waszych facetow z ich matkami, siostrami itd? o to ze opowiada im o sobie, o tym co sie dzieje, o Was... te obce babki to wiadomo... moga byc zagrozeniem w sensie i przyjazni i seksu

Gość ty jesteś chora kobieto

Gość naprawdę nie rozumiem
jak można powiedzieć - nie ufam innym kobietom, ale jemu ufam .To totalna bzdura .Jak ufam mojemu facetow , to inne kobiety mogą nawet tańczyć przed nim nago i co z tego ? Jak będzie chciał znaleźć inn a, to znajdzie .Więcej szacunku do siebie samej :)Bo takie gadanie , prztpomina mi stwierdzenia ,że zdradził ,bo go kobieta siłą zaciągnęła do łóżka :D Czy to mądre ? Wyluzuj i daj MU żyć , bo sam zacznie od Ciebie uciekać .Pozdrawiam :)

Gość naprawdę nie rozumiem
Sorry ,za literówki :)

wiem, że powinnam wyluzować. wczoraj np.mąż siedział na necie i jakaś dupa nieznajoma do niego zagadywała na gg nawet mnie zawołał żebym zobaczyła bo on sie z tego śmiał a ja jak to zobaczyłam to aż mnie w żołądku zakuło!!! chociaż on to złał.

Gość Dirty Soul...
Jezeli Wasze pozycie seksualne uklada sie dobrze i jestes zadowolona to nie szukaj dziury w calym. pozdrawiam